Konya
°C
Yeni Meram
10.08.2016 02:16

Pokemon GO güncellendi - İşte Pokemon GO'ya gelen özellikler

Pokemon GO, Android ve iOS platformlarındaki uygulamasını yeni özellikler ile güncelledi. Pokemon Go yeni sürümün getirdiği yenilikler neler?

A+
A-
10.08.2016 02:16
0
5401
ABONE OL
Türkiye’de resmi çıkışı hala beklenen Pokemon Go oyunu için oyunun yapımcı firması Niantic Pokemon Company yeni bir güncelleme yayımladı. Pokemon GO'nun geliştiricisi Niantic, oyuncuların isteklerini dinlemiş ve güncellemeler ile oyunu daha iyi hale getirmek için kolları sıvamıştı.

İşte Pokemon GO'ya gelen özellikler

Bildiğiniz üzere server sorunları ile boğuşan Pokemon Go oyuncuları, oyunun belirli sürelerde açılmadığı veya Pokemon avlarken donduğu gibi şikayetler dile getiriyordu. Pokemon GO son güncellemesi ile server sorunlarından kurtulmuşa benziyor. iOS platformlarında 1.3 sürümüne, Android platformunda ise 0.33 sürümüne yükselen Pokemon GO artık daha hızlı ve daha stabil çalışıyor. Pokemon GO eğitmenleri seyahat ederken, Pokemon yakalamaya çalışmaları ve bunun tehlikeli olacağından dolayı oyunun yapımcısı bu konuyu düşünerek, oyuna getirdiği güncelleme ile "otomobil modu" olarak nitelendirilebilecek bir özellik getirmiş ve bu mod ile Pokemon GO oyuncuları yüksek hızla seyrederken Pokemon yakalama mümkün olmayacak ve ekranda yakında gözüken Pokemonlar listelenmeyecek. Bu modun doğruluğunu tespit edebilecek herhangi bir tespit sistemi henüz bulunmazken, çok yakında bunu kontrol eden bir sistem de geleceğine dair bilgilerin geleceği söylentileri var. pokemon-go-guncellendi-iste-pokemon-goya-gelen-ozellikler-2 Pokemon GO oyunun şarj tüketimi noktasındaki fazlalığından şikayet eden iOS kullanıcıları için pil koruma modu yeniden kavuşacak. Pokemon GO'nun yeni güncellemesi ile Pokemon eğitmenleri için bir kereliğine mahsus nickname değiştirebilecek. Pokemon Go yeni güncelleme ile takım liderlerine yeni görseller eklendi. Yakındaki Pokemon'lar özelliği için bir kaç yeni özellik test ediliyor. Bu özellik için bazı arayüz iyileştirmeleri yapıldı. Ayrıca Yeni güncelleme ile artık yumurtalarınızdan ne çıktığını geriye dönük olarak günlükten takip edebilirsiniz.  
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.