Konya
°C
Yeni Meram
28.09.2015 10:36

PKK Orduevi'ne saldırdı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi.

A+
A-
28.09.2015 10:36
28.09.2015 10:42
0
4263
ABONE OL
Van Gölü sahilinde bulunan Saray Mahallesi'ndeki Tatvan Orduevi'nin arkasındaki menfeze PKK'lı teröristler tarafından yerleştirilen bomba, bugün saat 07.45 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada, ilk belirlemelere göre 20 asker yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla ilçedeki askeri hastane, devlet hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
 Yaralı askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilerken, bombalı tuzakla saldırı yapan PKK'lı teröristlerin yakalanması için çevrede operasyon başlatıldı.
SİİRT'TE KOMANDO BÖLÜĞÜNE SALDIRI
Öte yandan Siirt'in Kurtalan ilçesinde de Terör örgütü PKK mensupları askeri birliğe uzun namlulu silahla ateş açtı. Alınan bilgiye göre, bir grup terör örgütü PKK mensubu, gece saatlerinde Dicle Mahallesi Beykent yolundaki Kurtalan Asayiş Komando Bölüğüne uzun namlulu silahla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist yaralı ele geçirildi. Karanlıktan faydalanarak kaçan diğer teröristlerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.