Konya
°C
Yeni Meram
13.11.2015 17:35

Muhteşem Yüzyıl Kösem 2.bölüm fragmanı yayınlandı - Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölüm fragman izle

Star Tv'nin yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 2. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

A+
A-
13.11.2015 17:35
0
6124
ABONE OL
Star Tv'nin Yeni Dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 2.Bölüm 2.Fragmanı Nefesleri Kesiyor.Şoke Eden Sahneleriyle Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 19 Kasım Perşembe Star'da. Hanedanın ve devletin en kilit noktalarında tam kırk yıl duran Kösem’in aşkla, kanla, güç savaşlarıyla, büyük zaferler ve ağır yenilgilerle geçen ömrü hummalı ve titiz bir çalışmayla izleyicisini ekrana bağlamaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizide Türkiye’nin en başarılı oyuncularından oluşan dev bir kadro yer alıyor. Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu, Mehmet Kurtuluş, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstendil, Tülin Özen, Gülcan Arslan, Nadir Sarıbacak ve Esra Dermancıoğlu’ndan oluşan kadro izleyicisiyle buluşuyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem - 2. Bölüm Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisinin Konusu Henüz 14 yaşındayken babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmed’in genç omuzlarında koca bir cihan imparatorluğunun yükü durmaktadır. Tahta çıkan genç sultan içeride isyanlar, dışarıda değişen güç dengeleri, sarayın içerisinde çıkar çatışmaları ve tahta göz diken ihtiraslı gözlerle karşı karşıyadır. Tüm bu kara bulutlarlar arasında Sultan Ahmed’in dünyasını aydınlatan tek şey gördüğü bir tablodaki güzel kızdır. Sultan Ahmed’in bu tablodaki genç kızdan ne kadar etkilendiğini gören Safiye Sultan, tabloda resmedilen kızı dünyanın merkezine, Osmanlı’ya “taht hediyesi” olarak getirir. Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda, aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler. Hanedanın yeni düşmanları Sultan Ahmed tahta geçtiğinde Osmanlı tahtının onun dışında yalnızca bir veliahtı kalmıştır. Onun zamanında kaldırılacak olan kardeş katli geleneği nedeniyle hanedanda erkek çocuk neredeyse kalmamıştır. Bu durumu kendileri için bir fırsat bilen Giray Kardeşler ise gözünü tahta dikmiştir. Uzun senelerdir süren geleneğe göre Kırım Hanlığı’nın hanzadeleri tahta çıkmadan evvel İstanbul’da tutuluyor, bir esir hayatına benzeyen bu sürecin sonunda Osmanlı hükümdarının kararına göre Kırım Hanlığı’nın başına geçiyorlardı. Mehmet ve Şahin Giray kardeşler buna bir son vermeye kararlıydılar.

Muhteşem Yüzyıl Kösem - 2. Bölüm Fragman İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi hangi kanalda? Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan kadrosu
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.