Konya
°C
Yeni Meram
30.08.2023 10:06

Meram Selçuklu ve Karatay Belediyesinden ilk kez üniversiteye kayıt olan olan öğrencilere eğitim desteği! İşte başvuru şartları

Meram, Selçuklu ve Karatay Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de üniversite öğrencilerine olan eğitim desteğine devam edecek. Her iki belediye de, ilçelerinde ikamet eden ve ilk kez üniversitelere yerleşecek öğrencilere bin 500 TL'lik eğitim desteği verecek. Eğitim desteği için başvurular 4 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

A+
A-
30.08.2023 10:06
30.08.2023 16:52
0
4065
ABONE OL

Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Karatay Belediyesi, bu yıl da ilçede yaşayan ve ilk kez üniversitelere yerleşen gençlere eğitim desteğini sürdürecek.

Buna göre, Meram ve Karatay'da  ikamet eden ve üniversitelerin lisans/önlisans programlarına ilk defa yerleşen öğrencilere eğitim ve kırtasiyede kullanmak üzere belediyeler bin 500 lira nakdi destek sağlanacak.

Açıktan ve uzaktan eğitim görenler eğitim desteğinden faydalanamayacaklar.

Bin 500 TL'lik eğitim desteği ödemesi için başvurular 4 Eylül Pazartesi günü saat 9.00 itibariyle alınmaya başlanacak.

MERAM BELEDİYESİNİN EĞİTİM DESTEĞİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

KARATAY BELEDİYESİNİN EĞİTİM DESTEĞİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

SELÇUKLU BELEDİYESİNİN EĞİTİM DESTEĞİ İÇİN ŞARTLAR

Selçuklu Belediyesi ise, Selçuklu’da ikamet eden  Selçuk Üniversitesi ve  Konya Teknik Üniversitesinde eğitim gören lisans ve önlisans öğrencilerine 4000  lira, üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu’da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerine 2500 lira, Selçuklu’da ikamet eden lise öğrencilerine ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için 1500 lira olarak eğitim desteği verecek.

ŞERİFE KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.