Konya
°C
Yeni Meram
27.06.2015 12:57

Lucescu: Bonserviste anlaştık, ama Adriano gitmek istemiyor

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Luiz Adriano ile ilgili konuştu.

A+
A-
27.06.2015 12:57
27.06.2015 13:11
0
6066
ABONE OL
Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Douglas Costa'nın Bayern Münih'e transfer  olacağını söyledi.
Ülke basınına konuşan Rumen teknik adam, Bayern Münih'in, Costa'yı  transfer etmek için uzun süredir çaba sarf ettiğini ve sonuçlandırmak üzere  olduğunu belirterek, "İki kulüp arasında kıştan beri görüşmeler sürüyor. Douglas,  takımımızda daha fazla gelişim gösteremezdi" dedi.
Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben'in 31 yaşına geldiğini hatırlatan Lucescu, "Bence Douglas'a, Robben'in rolünü verecekler çünkü aynı özelliklere  sahip. Daha 24 yaşında, ilerleyen yıllarda Robben'in seviyesine çıkabilir"  değerlendirmesinde bulundu.
Alman basını, Bayern Münih'in Costa için 35 milyon euro bonservis  bedeli ödeyeceğini öne sürüyor.
'Bonservis konusunda anlaştık ama Adriano, Katar'ı istemiyor'
Hakkında transfer haberleri çıkan Donetsk'in golcüsü Luiz Adriano  hakkında da konuşan Mircea Lucescu, El-Ahli takımıyla bonservis konusunda  anlaşmalarına rağmen Brezilyalı golcünün Katar'a gitmek istemediğini söyledi.
Adriano'nun Avrupa'ya transfer olabileceğini kaydeden deneyimli teknik  adam, "Roma, Milan ve Monaco gibi kulüplerden birisine transfer olabilir. Bizimle  sözleşmesi 6 ay sonra bitecek ve kulüp transferden para kazanmak istiyor"  ifadelerini kullandı.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.