Konya
°C
Yeni Meram
28.04.2016 16:17

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde heyecan dorukta - Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı

Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde bu hafta Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor! Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda sevenleriyle buluşacak.

A+
A-
28.04.2016 16:17
0
7263
ABONE OL
Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 293. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde bu hafta Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!  Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda sevenleriyle buluşacak. Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Her hafta Reyting listesinde açık ara ilk sırada yer alan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm tüm detayları haberimizde... 13 yıldır zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de! Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak? Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Fragmanı

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), gaye gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu Senaryo Danışmanı: Öktem Başol Müzik: Gökhan Kırdar
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.