Konya
°C
Yeni Meram
14.07.2016 16:32

KPSS 2016 sınav sonuçları açıklandı - KPSS sınav sonuçları sorgulama

KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler, KPSS sınav sonuçlarında. ÖSYM tarafından Mayıs ayından gerçekleştirilen KPSS sınav sonuçları 16:30 itibariyle açıklandı.

A+
A-
14.07.2016 16:32
14.07.2016 16:33
0
2481
ABONE OL
KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler, KPSS sınav sonuçlarında. ÖSYM tarafından Mayıs ayından gerçekleştirilen KPSS sınav sonuçları 16:30 itibariyle açıklandı. ÖSYM tarafından,  22 - 29 Mayıs tarihlerinde 'Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri' ve 'Alan Bilgisi' üzerinden gerçekleştirilen KPSS sınav sonuçları 16.30'da açıklandı . Adaylar, sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilecekler. KPSS Sınav Sonuçları ÖSYM'nin sitesine adaylar  T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp öğrenebilecekler. Şifresini unutan adaylar ise şifre sıfırlama yönergesi veya E-Devlet üzerinden, e-devlet şifreleri ile giriş yapabilecekler. KPSS sonuçlarının olduğu ekrandan adaylar, sonuç bilgilerini, testlere verdikleri doğru ve yanlış sayılarını, KPSS puanlarını görebilecek. Ayrıca bugün 2014 KPSS sınavına ait son yapılan tercih olan 2016/1 KPSS yerleştirme sonuçları da açıklandı. ÖSYM'nin sitesinden tercih yapan adayların, herhangi bir kadroya yerleşip yerleşmediğini görebildiği sorgulama ekranına ulaşmak için tıklayınız!

2016 KPSS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

  KPSS ile ilgili atılmış tweet'ler sosyal medyayı salladı, işte o tweetler'den bazıları: 2016-KPSS sonuçları bugün saat: 16:30'da açıklanacak. Daha öncesinde ya da sonrasında açıklamak ösym'nin inisiyatifinde tabii.. Zelal Demir ‏@zelaldemirr KPSS sonuçları açıklanacak diye uyuyamadım sanki kazancam rabia seran ‏@seranrabiia Kpss sonuçları açıklanacak benim karnıma ağrılar giriyo. Ne alaka ya. Sanırım benim sonuç kelimesiyle bi problemim var vildann ‏@_vildannn Kpss sonuçları hala açıklanmadı ya yüksek gerilim hattı gibiyim şuan içim pır pır?#GeçtimKarşısınaVeDedimKi Masal Prensi ‏@Serhatserhatt01 Bugun kpss sonuçları açıklanacak.. Sıkıntı büyük BüşraKorkut/AVATAR ‏@busra42konya KPSS sonuçları bugün 16:30'da acıklanacakmıs hakkımızda hayirlisi olsun ayy heyecan bastı şimdiden Galler Prensesi ‏@Srgl19o5 Kaçta açıklanacak şu kpss sonuçları ya ? Gereksiz bi heyecanlandım :)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.