Konya
°C
Yeni Meram

Elden gelen öğün olmaz, o da zamanında gelmez

Elden gelen öğün olmaz, o da zamanında gelmez- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
02.05.2024 00:29
01.05.2024 12:34
0
585
ABONE OL

Evet… Ha bugün ha yarın diye günlerdir beklenen Omerovic ayrılığı yönetim tarafından resmi olarak açıklandı. Hayırlı olsun. Dere geçerken at değiştirilmez düşüncesi ile Omerovic hocaya sürekli destek oldum. Destek oldukça aldığım eleştirilerin dozu arttı. Camiadan gelen eleştirilerin haksız olmadığını biliyordum. Bugün, yarın bir iki iyi sonuç alır, nefes alırız diye sabrettim.
Ancak, Alanya ve Sivas maçları bardağı taşırdı. Bıçak kemiğe dayanınca kulüpten şu açıklama yapıldı. “Teknik Direktörümüz Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Fahrudin Omerovic’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."
Devamında ise “Teknik direktörlüğüne ALİ ÇAMDALI getirildi”
Dört final maçımız var diyoruz ya… Bunlardan ikisi şampiyonluğa oynayan Galatasaray ve Fenerbahçe ile. Elbette hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, ancak gerçekçi olmakta fayda var. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını bir tarafa bırakıyorum. Samsun’dan üç puan Kayseri’den ise en az bir puan alamaz ise eskilerin tabiri ile “AK ÇEŞMELERDE BAŞIMIZI YIKAYACAĞIZ”.
Bu arada özellikle bahsetmek istediğim bir konu var. Karagümrük-Antalya maçını başından sonuna kadar izledim. Antalya takımına yazıklar olsun. Bir takım başka bir takıma yattığını bu kadar bariz bir şekilde göstermez. Antalyaspor bunu hiç unutma.
KARA GÜN KARARIP KALMAZ. GÜN OLA HARMAN OLA.
Bu maçı hatırlatacağım bir zaman gelecek.
Ali Çamdalı Fenerbahçe maçı ile birlikte kalan maçlarda takımın başında olacak.
Beğenen var beğenmeyen var, eleştiren var destek veren var. Açık ve net yazayım, şimdi beğenmeme veya eleştiri zamanı değil. Yakın zamana kadar ligde kalmak için 42 puanı yeterli görüyordum. Ancak düşme hattındaki takımların aldığı sonuçlara baktığımızda, 40 puanın yeterli olacağını düşünüyorum.
Yukarıda bahsettiğim gibi Samsun’dan üç puan, Kayseri’den de en az bir puan almalıyız. Yani kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.
Unutmayalım, “ELDEN GELEN ÖĞÜN OLMAZ O DA ZAMANIDA GELMEZ”…
Bunun için de taraftara çok büyük görev düşüyor. Kırgınlıkları, öfkeyi, eleştiriyi bir tarafa bırakma zamanı.
Sürekli aynı cümleyi yazıyorum. “Başka Konyaspor yok”.
“Düşen Konyaspor olmaz KONYA OLUR”!...

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.