Konya
°C
Yeni Meram
11.05.2024 18:27

Dünya Görmeyenler Derneği Genel Merkezinden engelliler haftası ve anneler gününde huzurevine ziyaret

Dünya görmeyenler derneği genel merkezi anneler günü ve engelliler haftasında yaşlıları unutmadı.

A+
A-
11.05.2024 18:27
11.05.2024 18:29
0
2971
ABONE OL

Dünya görmeyenler Derneği Genel Merkezi, Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürlüğüne bağlı Meliha Ercan Huzurevine yaklaşık 20 kişilik engelli ve gönüllü üyeleri ile ziyaret düzenleyerek yaşlıara program yaparak gönüllerini şen etti.

Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü Abdullah Neşeli, İl Müdür Yardımcısı Selma Semerkant, Kuruluş Müdürü Ayhan Delen, Kuruluş Müdür Yardımcısı Harun Sarı, Huzurevi Psikoloğu Gülçin Yiğit, çok sayıda engelli, huzurevi sakinleri ve misafirler katılım sağladı.

Programda görme engelli müzik öğretmeni Mukaddes Arıcan ve Ahmet Büyükoflaz bağlama eşliğinde türküler, ilahiler söyleyerek salonu zaman zaman duygulandırarak ve coşturarak yaşlıları gönüllerini aldı.

Daha sonra Genel Başkan Mehmet Ali Şahin söz alarak anneler ve yaşlıların önemine dikkat çekerek cennet annelerin ayağı altındadır onlar bizim en kıymetli değerlerimizdir dedi. Program sonunda Dünya Görmeyenler Derneği olarak yaşlılara çorap hediye edildi.

Başkan Mehmet Ali Şahin programa katkı veren ve katılım sağlayan başta Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü Abdullah Neşeli, İl Müdür Yardımcısı Selma Semerkant, Kuruluş Müdürü Ayhan Delen, Kuruluş Müdür yardımcısı Harun Sarı, Psikolog Gülçin Yiğit, tüm personel ve engelli katılımcılara teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.