Konya
°C
Yeni Meram
27.04.2024 19:48

KGC Başkan Altay’ı ziyaret etti

Konya Gazeteciler Cemiyeti, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı Taşbina’da ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinin ardından güven tazeleyen Başkan Altay’a yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

A+
A-
27.04.2024 19:48
27.04.2024 19:49
0
3015
ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Konya halkının teveccühü ile yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Uğur İbrahim Altay, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Altay’ı ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’daki birlik ve beraberlik ruhunun en güzel yansımalarından birinin Konya medyasında tezahür ettiğini dile getirerek, “Uzunca bir süredir Konya medyasının tüm organları ile birlikte temsil edildiği Konya Gazeteciler Cemiyeti, şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Şehrimize yakışan her alanda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve Konya’nın çıkarlarını her alanda güçlü bir şekilde savunabilmektir. Bu açıdan Konya basınının birliktelik ruhu büyük önem arz etmektedir. Yeni dönemde de ortak paydamız olan Konya’nın geçmişten aldığı değerlerle geleceğe hazırlanması adına yürüttüğümüz yatırım ve hizmetlere devam edeceğiz. Bu süreçte Konya medyasının sadece yazılı, görsel ve işitsel mecralarla sınırlı kalmayıp sosyal medya alanında da daha aktif bir rol üstlenerek Konya’nın özgür sesi olmaya devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.
Görüşmede Konya’nın kültüründen turizmine, tarımsal üretiminden sanayideki hacmine, ekonomideki potansiyelinden ticaretteki konumuna ve yerel yönetimlerdeki başarısına varıncaya kadar tanıtımının artması ve şehrin kazanımları adına birlikte yapılabilecek faaliyetler üzerine de istişarede bulunuldu.
HABER MERKEZİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.