Konya
°C
Yeni Meram
14.05.2024 11:40

İntihar eden komiser yardımcı ile öldürdüğü eşi ve 2 çocuğu toprağa verildi

Ankara'da intihar eden komiser yardımcısı Veysel Öztürk (33) ile öldürdüğü eşi Hasret (33) ile çocukları Nisanur (15) ve Mustafa Öztürk'ün (13) cenazeleri, Yozgat'ta toprağa verildi.

A+
A-
14.05.2024 11:40
14.05.2024 11:48
0
1559
ABONE OL

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, dün sabah saatlerinde izinli olarak Ankara'daki evine geldi. Evde Öztürk ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Öztürk, beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla kendini vurdu. Veysel Öztürk, eşi ve oğlu evde hayatını kaybederken, kızı Nisanur Öztürk de kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Geçen yıl temmuz ayında Özel Harekat Daire Başkanlığından Hatay Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tayin edilen, Mart 2024'te de Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Silah Patlayıcılar Büro Amirliğine atanan Veysel Öztürk'e ait evde yanmış laptop ve intihar notu bulundu.

Öztürk'ün, notta yaşadığı ekonomik sorunları yazdığı belirtildi. Laptop ve not, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

ANNE VE ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Komiser Yardımcısı Veysel Öztürk, hastanede memur olarak çalışan eşi Hasret Öztürk ile çocukları Nisanur ve Mustafa Öztürk'ün cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından memleketleri Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya köyüne gönderildi.

Köy camisinde önce komiser yardımcısı Veysel Öztürk’ün cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.

Yaklaşık 1 saat sonra da anne ve çocuklarının cenaze namazı kılındı. Hasret Öztürk ve 2 çocuğu da aynı köy mezarlığında farklı bir bölümde yan yana defnedildi. (DHA)

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.