Konya
°C
Yeni Meram
24.08.2023 09:38

Konya'da bazı kaymakamların görev yerleri değişti! İşte Meram ve Karatay'ın yeni kaymakamları...

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Konya'da bazı kamu görevlilerinin görev yeri değişti. Kararla birlikte Karatay ve Meram kaymakamları değişirken Karatay Kaymakamlığına Cengiz Ayhan, Meram Kaymakamlığına ise Bayram Yılmaz atandı.

A+
A-
24.08.2023 09:38
24.08.2023 10:37
0
4120
ABONE OL

Karara göre Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Kaymakamı olarak görevlendirildi. Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ise İstanbul- Kartal Kaymakamı olarak atandı.

Halkapınar Kaymakamı Hamza Selçuk, Elazığ Alacakaya Kaymakamlığına atanırken Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak da Batman Hasankeyf Kaymakamı olarak görevlendirildi. 

Kulu Kaymakamı Ramazan Polat Çorum İskilip Kaymakamlığına, Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya Kırşehir Kaman Kaymakamlığına atandı.

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan Aydın Vali yardımcılığına, Karatay Kaymakamı Yavuz Güner Adana Vali Yardımcılığına görevlendirilirken Kadınhanı Kaymakamı Selami Işık da Isparta Vali Yardımcısı oldu.

Atama kararına göre Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Yalova Vali Yardımcısı, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan Mersin Vali Yardımcısı olarak atandı. 

Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan

Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan kimdir?

Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz

Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz kimdir?

KARATAY KAYMAKAMI CENGİZ AYHAN, MERAM KAYMAKAMI BAYRAM YILMAZ OLDU

Adana Vali Yardımcılığına görevlendirilen Karatay Kaymakamı Yavuz Güner'in yerine Bolu Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan atanırken yeni Meram Kaymakamı ise Ceyhan Kaymakamlığı görevini yürüten Bayram Yılmaz oldu. 

Görev yeri değişen Deniz Pişkin'in yerine Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Seydişehir Kaymakamı olarak atandı. Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk Karapınar Kaymakamlığına, Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat ise Kulu Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Kadınhanı Kaymakamlığına Siirt Tillo Kaymakamı Muhammed Sait Baytok atanırken Erzurum Narman Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu ile Çankırı Bayramören Kaymakamı Fatmagül Dalmış ve Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan Konya Vali Yardımcılığı görevine getirildi.  

M. Habib MUTLU

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.