Konya
°C
Yeni Meram
29.11.2016 10:11

Konya'da bugün hava nasıl olacak? Konya hava durumu!

Konya'da bugün hava nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun büyük bir bölümünde beklenen yağışların Konya'da da etkili olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

A+
A-
29.11.2016 10:11
0
5047
ABONE OL
Konya'da bugün hava nasıl olacak?  Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun büyük bir bölümünde beklenen yağışların Konya'da da etkili olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Konya'da bugün hava sıcaklıklarının en yüksek 10 °C, en düşük 2 °C olması bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu olan havada, yağışlar gün boyunca aralıklarla devam edecek. Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre Konya'da bugün beklenilen yağmurlu hava yerini Çarşamba günü kar yağışına bırakacak. Perşembe günü de etkili olacağı tahmin edilen kar yağışının cuma günü Konya'yı terk edeceği tahmin ediliyor.  

Konya için 5 günlük hava tahmini

29 Kasım Salı Konya Hava Durumu : Çoğunlukla Bulutlu Sağanak Yağışlı 10°C / 2°C 30 Kasım Çarşamba Konya Hava Durumu : Sağanak Yağış 6°C / -2°C 1 Aralık Perşembe Konya Hava Durumu : Yoğun Kar Fırtınası 0°C / -8°C 2 Aralık Cuma Konya Hava Durumu : Az Bulutlu 1°C / -5°C 3 Aralık Cumartesi Konya Hava Durumu : Çoğunlukla Bulutlu 6°C / -6°C
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.