Konya
°C
Yeni Meram
08.04.2019 13:09

Karaman'da kaybolan Fatma Uyanık'la ilgili flaş itiraf

ATV'de ekranların yayınlanan Müge Anlı'nın programda 6 Ekim 2017'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili iki şüpheli savcılığa ifade verdi ve şoke eden itiraf geldi.

A+
A-
08.04.2019 13:09
08.04.2019 13:12
0
4593
ABONE OL
Müge Anlı canlı yayınında Fatma Uyanık hakkında beklenen haber geldi. 1 buçuk yıl sonra Karaman Sarıveliler'e yeni atanan savcı, küllenen dosyayı yeniden açtı ve 72 saat süren sorgunun sonucunda Fatma Uyanık olayındaki baş şüpheli her şeyi itiraf etti!
4 Ekim 2017 tarihinde annesiyle birlikte yayla evine giden Fatma Uyanık, 2 gün boyunca bahçe işleri yaptıktan sonra ortadan kayboldu. Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Katrancık Yaylası'nda ki evinde kaybolan kadından, 6 Ekim gününden sonra bir daha haber alınamadı.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulanlardan yola çıkarak savcılık düğmeye bastı ve 4 kişiyi gözaltına aldı. Peki, Fatma Uyanık'a ne oldu?
HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ! Fatma Uyanık soruşturmasının 1 numaralı şüphelisi olayla ilgisini kabul etti, detayları anlattı. Saatler süren yargılama maratonunun ardından bu itiraf geldi. 1 buçuk yıl sonra herkesin işaret ettiği ancak hiç kimsenin 'evet o' diyemediği kişi her şeyi bir bir itiraf etti! 1 BUÇUK YILLIK OLAY 72 SAAT SONUNDA ÇÖZÜLDÜ! 72 saat süren sorgu sonucunda 1 buçuk yıllık olay çözüldü. Karaman Sarıveliler'e 1 buçuk yıl sonra yeni atanan savcı, küllenen dosyayı yeniden açtı cuma gününden bu yana zanlılar sorgulanıyordu. Tam 72 saatin sonunda itiraf geldi. "ARAÇTA OLMADIĞINI GÖRDÜM VE YOLUMA DEVAM ETTİM!" Saatler süren yargılama maratonunun ardından iddiaların odağındaki bir numaralı şüpheli olay günü Fatma Uyanık ile olan bağlantısını kabul etti. Zanlı, aracın kasasında seyahat eden 31 yaşındaki Fatma Uyanık'ın yerinde olmadığını fark edip yoluna devam ettiğini belirtti. Edinen bilgilere göre zanlı, Uyanık'a ait cesedin yerini henüz söylemedi. FATMA UYANIK OLAYINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ! Müge Anlı canlı yayında adliyeden gelen haberi verdi. Fatma Uyanık olayında 1. şüpheli isim ve babası tutuklandı. Adliyede Fatma Uyanık'ın abisi ile zanlılar arasında gerginlik yaşandı. ABİSİYLE ARKADAŞ! Tutuklanan zanlının abisi ile Fatma Uyanık'ın abisinin arkadaş olması, acılı aile ile zanlılar tarafında adliyede gergin anların yaşanmasına sebep oldu.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.