Konya
°C
Yeni Meram
16.07.2023 11:29

Karaman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

Karaman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Karaman-Ayrancı yolu üzerinde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’na fidan dikildi.

A+
A-
16.07.2023 11:29
16.07.2023 11:32
0
1225
ABONE OL

Fidan dikimi yapılan bölge ve şehitlerin anısına dikilen fidanlar hakkında Orman İşletme Müdürü Numan Yöner’den bilgi alan Vali Tuncay Akkoyun, beraberindekiler ile birlikte dikilen fidanlara can suyu verdi.
Buradaki programa, Vali Akkoyun’un yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile daire müdürleri ve AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır da katıldı.

“Şehit aileleri ve gazilere yemek verildi”

Karaman'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Vali Tuncay Akkoyun, Polisevi'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duayla başlayan programda, 15 Temmuz'un ülke ve millet için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Milletin 15 Temmuz gecesi de bağımsızlığına, hürriyetine, istiklaline ve istikbaline sahip çıktığını aktaran Akkoyun, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız 'Halkın gücünün üstünde bir güç, ben tanımadım bugüne kadar.' diyerek aziz milletimizi meydanlara, sokaklara çağırmıştır. O saatten sonra da aziz milletimiz kahramanca, cesaretle hainlere karşı koymuştur" dedi.

Programın sonunda Akkoyun ile eşi Canan Akkoyun şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.