Konya
°C
Yeni Meram
16.05.2024 13:48

Gönül Gözü Derneği engelli dostlarına plaket verdi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Gönül Gözü Derneği engelli dostu olan kişi ve kurumlara düzenlediği törenle 'Engelli Dostu' plaketi verdi.

A+
A-
16.05.2024 13:48
16.05.2024 13:57
0
332
ABONE OL

Yaptığı etkinlikler ve dağıttığı tekerlekli sandalyeler ile önemli bir yardım hizmetini sürdüren Gönül Gözü Derneği, engelli dostlarını unutmayarak plaketle ödüllendirdi.

Anemon otelde düzenlenen plaket törenine Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Dernek yönetim kurulu üyeleri sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Gönül Gözü Derneği’nin 13 yıldır engelli dostlarının daima yanında olduğunu ifade eden Başkan Devriş Ahmet Şahin, "Başta engelliler olmak üzere yurt içi ve yurtdışında yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak ve bunun yanı sıra günden güne yozlaşmakta olan kültürümüze katkı sunmak için ‘Toplumsal Bilinç ve Millî Hassasiyet’ çerçevesinde halka faydalı hizmetler sunmak adına kuruldu." ifadelerini kullandı.

13 yıl zarfında samimiyetlerine inanan bir avuç onurlu insanın desteği ile binlerce engelli birey ile tanışma ve yüzlercesine imkânları dâhilinde yardım ettiklerini dile getiren Şahin, “Konya ve Karaman’ın merkez ve taşra mahallelerinden Suriye’de Afrin bölgesine ve Türkiye’den Kırım’da yaşayan engelli bireylere tekerlekli sandalye göndererek ilklere imza attık. Bu onurlu mücadelede dernek çalışmalarımıza, yaptığımız işin kutsiyetine ve bizim samimi niyetimize güvenerek dernek olarak alan el ile veren gece gündüz demeden gönüllü olarak bu mücadeleye katkı sunan, emek harcayan dernek yöneticilerimize ve dernek gönüllülerine sonsuz şükranlar sunarım’ şeklinde konuştu.

Ardından engelli dostlarına plaketleri takdim edilerek toplu resim çekildi.
MUHAMMET HABİB MUTLU

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.