Konya
°C
Yeni Meram
29.01.2015 10:45

Dünyada 27. sıradayız

A+
A-
29.01.2015 10:45
0
5084
ABONE OL
“ELMAS nasıl yontulmadan kusursuz olmazsa, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.(Konfüçyüs) *** HADDİMİZİ BİLELİM Dünyanın en iyi ligleri belirlendi. Kısa adı IFFHS olan ve merkezi İsviçre (Lozan)’da bulunan “Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu” 2014 yılının “Dünyanın En Güçlü Ligleri”ni belirledi. Belirlemeye göre Türkiye 519 puanla 27’nci sırada.
  1. sırada İspanya var ve ilk 10 şöyle: 2-İtalya, 3-İngiltere, 4-Arjantin, 5-Almanya, 6-Brezilya, 7-Fransa, 8-Portekiz, 10-Kolombiya.
Hani, sıramızı bilelim istedik. Haddimizi de bilelim ve futbolumuzu buna göre yargılayalım. -Futbolla uyutulmak işte bu… *** ES-ES’İ YENERİZ Pazar günü Konya’da, ligin ilk maçında yenildiğimiz Eskişehirspor’u ağırlayacağız. Rakibin de durumu kritik. Çünkü o da tehlike sınırında… Teknik direktör değiştirdiler. En önemli silahları hakemlerle sürekli tartışan ve hırçınlığıyla ön plana çıkan Hürriyet geliyor. Sonra en tehlikelileri Diago, Lawall, Onur, Sezgin Coşkun ve Özgür Çek’leri var. Bizde hakemle diyalog kuran Allah’ın bir kulu yok! Hakem ne karar verirse, Amenna-Amin!” derler. HHer şeye rağmen, Giresun kupa maçını 2-0 kazanmanın da birazcık moraliyle ve adaletli bir hakemle Es-Es’i yeneriz. Benim görüşüm budur… *** GERÇEK BİR OLAY Aşağıdaki olay yaşanmış olaydır. Ve aynen şöyledir: Branşını açıklamayan bir sporcu, Kanal-7’de yayınlanan programa telefonla bağlanır ve şöyle konuşur: “Branşımı söylemeyeceğim. Bir Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olmuştum. Federasyon ödül olarak bana ve başarılı arkadaşlarıma törenle altın dağıtmıştı. Ancaak, dağıtımdan sonra federasyondan bir kişi gelip bana şunları söyledi: “Bu altınların yarısını bize vermezsen bir dahaki şampiyonaya seni çağırmayız!” Görüyorsunuz neler dönüyor? *** *** NE DEMİŞTİ?.. Önümüzdeki  4 maçlık dönemi değerlendiren teknik direktör Aykut Kocaman, Bu dönemde puan olarak altımızda olan takımlarla karşılaşacağız. Eskişehir, Balıkesir, Sivas ve Erciyes. Dolayısıyla bu maçlardan alacağımız başarılı sonuçlar bir anda, en azından hem şehrin hem de takımın üzerindeki soru işaretlerini kaldırarak çok önemli bir katkı yapacağız. Son derece önemli bir periyoda gireceğiz” demişti. İnşallah gönlünüze göre verir… de… son 15 dakikayı bizim 18 civarında geçiren Bursa’ya kendi hatalarımızla uzatmalarda teslim olduk. Bu da umarız yenilginin mimarı (!) Kocaman’a kocaman bir ders olmuştur!
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.