Konya
°C
Yeni Meram
19.07.2017 14:17

Başbakan Binali Yıldırım yeni kabineyi açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Beştepe'de bir araya geldi. Binali Yıldırım, görüşme sonrası açıklama yaptı.

A+
A-
19.07.2017 14:17
19.07.2017 14:36
0
6492
ABONE OL
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Beştepe'de bir araya geldi. Binali Yıldırım, görüşme sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Sürpriz görüşmenin "kabine revizyonu" için yapıldığı iddiaları vardı. Başbakan Yıldırım, kabulün tamamlanmasının ardından Beştepe'de basın açıklaması yapıyor. İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasının satır başları: - Bakanlar kurulu değişikliğiyle ilgili olarak başvurduk.

İşte Yeni Bakanlar Kurulu:

Başbakan Yardımcıları: Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Fikri Işık, Recep Akdağ, Hakan Çavuşoğlu Adalet Bakanı: Abdulhamid Gül Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Fatma Betül Sayan Kaya Avrupa Birliği Bakanı: Ömer Çelik Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Faruk Özlü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Jülide Sarıeroğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı: Mehmet Özhaseki Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu Ekonomi Bakanı: Nihat Zeybekçi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Berat Albayrak Gençlik ve Spor Bakanı: Osman Taşkınpak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Ahmet Eşref Fakıbaba Gümrük ve Ticaret Bakanı: Bülent Tüfengçi İçişleri Bakanı: Süleyman Soylu Kalkınma Bakanı: Lütfi Elvan Kültür ve Turizm Bakanı: Numan Kurtulmuş Maliye Bakanı: Naci Ağbal Milli Eğitim Bakanı: İsmet Yılmaz Milli Savunma Bakanı: Nurettin Canikli Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu Sağlık Bakanı: Ahmet Demircan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı: Ahmet Arslan MEVCUT KABİNE ŞU ŞEKİLDEYDİ BAŞBAKAN Binali YILDIRIM BAŞBAKAN YARDIMCISI Nurettin CANİKLİ BAŞBAKAN YARDIMCISI Mehmet ŞİMŞEK BAŞBAKAN YARDIMCISI Numan KURTULMUŞ BAŞBAKAN YARDIMCISI Yıldırım Tuğrul TÜRKEŞ BAŞBAKAN YARDIMCISI Veysi KAYNAK ADALET BAKANI Bekir BOZDAĞ AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI Fatma Betül Sayan KAYA AVRUPA BİRLİĞİ BAKANI Ömer ÇELİK BİLİM SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANI Faruk ÖZLÜ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI Mehmet MÜEZZİNOĞLU ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI Mehmet ÖZHASEKİ DIŞİŞLERİ BAKANI Mevlüt ÇAVUŞOĞLU EKONOMİ BAKANI Nihat ZEYBEKCİ ENERJİ ve TABİİ KAYNAKLAR BAKANI Berat ALBAYRAK  GENÇLİK ve SPOR BAKANI Akif Çağatay  KILIÇ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI Faruk ÇELİK GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI Bülent TÜFENKCİ İÇİŞLERİ BAKANI Süleyman SOYLU KALKINMA BAKANI Lütfi ELVAN KÜLTÜR ve TURIZM BAKANI Nabi AVCI MALİYE BAKANI Naci AĞBAL MİLLİ EĞİTİM BAKANI İsmet YILMAZ MİLLİ SAVUNMA BAKANI Fikri IŞIK ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANI Veysel EROĞLU SAĞLIK BAKANI Recep AKDAĞ ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI Ahmet ARSLAN
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.