Konya
°C
Yeni Meram
15.04.2018 11:46

ABD'nin Suriye saldırısında İncirlik Üssü kullanıldı mı?

ABD, Fransa ve İngiltere'nin bu gece sabaha karşı Suriye rejimine yönelik başlattığı askeri operasyonda İncirlik Üssü kullanıldı mı? Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, İncirlik Üssü'ne ilişkin bir açıklamada bulundu.

A+
A-
15.04.2018 11:46
15.04.2018 11:47
0
6161
ABONE OL
ABD, Fransa ve İngiltere'nin bu gece sabaha karşı Suriye rejimine yönelik başlattığı askeri operasyonda İncirlik Üssü kullanıldı mı? Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, İncirlik Üssü'ne ilişkin bir açıklamada bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Suriye'ye düzenlenen askeri operasyon öncesinde Türkiye'ye bilgi verildiğini söylerek operasyonda İncirlik Üssü'nün kullanılmadığını belirtti. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Suriye'ye düzenlenen askeri operasyon ile ilgili olarak "Suriye konusunda Türkiye'nin tutumu, nettir. Suriye'de Türkiye; Beşşar Esad rejimine, kimyasal silah kullanımına, iç çatışmalara, insanların öldürülmesine, insanların yerinden yurdundan edilmesine ve tüm terör örgütlerine karşıdır." dedi.

"TÜRKİYE SALDIRI ÖNCESİ BİLGİLENDİRİLDİ"

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Cumhurbaşkanımız, Sayın Trump ve Putin ile görüşmeler yaptı. Türkiye bir nevi ABD ile Rusya arasında çözüm için araculucuk yaptı. Suriye'deki hedeflere ABD,İngiltere ve Fransa saldırısından önce ABD Genelkurmay Başkanı ile Türkiye Genelkurmay Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Trump'ın talimatlarıyla görüştüler. Türkiye, saldırı öncesi bilgilendirildi." dedi.

"İNCİRLİK ÜSSÜ KULLANILMADI"

ABD,Fransa ve İngiltere tarafından başlatılan askeri operasyonda Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, ABD'nin saldırıda İncirlik Üssü'nün kullanmadığını açıkladı.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.