Konya
°C
Yeni Meram
25.08.2017 19:17

A Milli Takım'ın kadrosu açıklandı

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'nin, Ukrayna ve Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

A+
A-
25.08.2017 19:17
0
2346
ABONE OL
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye'nin, Ukrayna ve Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

ARDA VE EMRE YENİDEN ÇAĞRILDI

Aday kadroda Başakşehirli Emre Belözoğlu ve Barcelona'da forma giyen Arda Turan da yeniden yer aldı. 37 yaşındaki Emre Belözoğlu ise 3 yıl aradan sonra milli formaya kavuşmuş oldu. Öte yandan Mircea Lucescu, Oğuzhan Özyakup'u A Milli Takım'a çağırmadı. A Milli Takımımız 2 Eylül 2017 Cumartesi günü Ukrayna ile deplasmanda, 5 Eylül 2017 Salı günü ise Hırvatistan'la Eskişehir'de karşılaşacak.

KADRODA SÜRPRİZLER VAR

İşte A Milli Takım'ın açıklanan aday kadrosu şu şekilde: Kaleciler: Cenk Gönen (Malaga), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan(Medipol Başakşehir) Defans: Kaan Ayhan (Düsselforf), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Ömer Toprak(Borussia Dortmund), Serdar Aziz (Galatasaray), Caner Erkin (Beşiktaş), İsmail Köybaşı(Fenerbahçe) Orta saha: Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder(Roma), Emre Mor (Borussia Dortmund), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Nuri Şahin(Borussia Dortmund), Okay Yokuşlu(Trabzonspor), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci(Galatasaray), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu(Milan), Yunus Mallı(Wolfsburg) Forvet:  Burak Yılmaz (Trabzonspor), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal(Villarreal)
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.