Konya
°C
Yeni Meram
17.08.2023 13:51

'40 derece sıcakta ulaşım çilesi' sona eriyor! Konya Büyükşehir duyurdu: Çalışmalar tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7 Ağustos tarihinde başlayan ve bu hattı kullanan vatandaşlar için çileye dönüşen Selçuk Üniversitesi Kampüs İçi, Kampüs ve Otogar durakları arası hat bakım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Konya'da yaşayan vatandaşlar, Kampüs - Alaaddin seferlerini yapan tramvayları 18 Ağustos saat 05.50 itibariyle kullanmaya başlayabilecek.

A+
A-
17.08.2023 13:51
17.08.2023 14:14
0
1518
ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Selçuk Üniversitesi Kampüs içi ve Kampüs-Otogar arası tramvay hatlarında başlanan bakım ve onarım çalışması tamamlandı.


Aktarma için kullanılan otobüslerin geç gelmesi ve bekleyen insanların sayısına yetersiz kalmasına bir de 40 dereceyi bulan sıcak havanın eklenmesiyle birlikte oldukça zorlu bir süreç geçiren vatandaşlar, yarın sabah itibariyle rahat bir nefes alacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, sabah saat 05.50'de tramvayların Kampüs - Alaaddin seferlerine başlayacağını duyurdu.

Çalışmalar süresince kullanılan aktarma otobüslerinin ve sefer sayılarının yetersizliği, duraklarda oluşan kalabalıklar, toplu ulaşımda kullanılan araçların klimalarının çalışmaması gibi nedenler vatandaşları isyan ettirmişti.

ŞERİFE KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.