• Haberler
  • Güncel
  • Zorla girdiği evde 12 yaşındaki Behiye'yi öldüren Suriyeli, cezaevinde intihar etti

Zorla girdiği evde 12 yaşındaki Behiye'yi öldüren Suriyeli, cezaevinde intihar etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde demir kapının camını kırarak girdiği evde Behiye E.'yi (12) öldürüp, annesi Suzan E.'yi (34) ağır yaralayan Levend Macu (30), tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.

Zorla girdiği evde 12 yaşındaki  Behiye'yi öldüren Suriyeli, cezaevinde intihar etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, 24 Ocak'ta saat 10.30 sıralarında Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana geldi. Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki Suzan E.'yi yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle yaraladı.

Macu, daha sonra Suzan E.'nin kızı Behiye E.’yi de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Behiye E. hayatını kaybetti, olaydan 1 gün sonra yakalanan şüpheli, tutuklandı.

Levend Macu, dün tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı. Macu'nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diğer yandan Suzan E.'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

Bakmadan Geçme