Konya’nın Kulu ilçesinde yetki belgesi olmayan av bayisinde bulunan çok sayıda tüfek, silah ve mermilerle av malzemelerine jandarma tarafından el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Kozanlı Mahallesi’nde yetki belgesi ve izni olmayan av bayisine jandarma ekiplerince baskın düzenlendi. Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından av bayiinde bulunan çok sayıda tüfek, silah ve mermiler ile av malzemelerine el konuldu. Yetkililer, gerekli kurumlardan izinleri olmayan ve yetki belgesi olmayan av bayilerindeki malzemelere el konulacağı konusunda uyarıda bulundu.
İş yerinde izinsiz ve belgesiz av malzemeleri satıcısı olan bayi sahibinin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Her gün 900 ekmek dağıtılıyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130087 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124023 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110980 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109028 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
105573 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68751 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.