Yeni Meram'dan Başkan Şahin'e hayırlı olsun ziyareti
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KOP İdaresi Başkanlığı görevine atanan Mahmut Sami Şahin'in göreve başlamasının ardından Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Genel Müdür Mehmet Hançerli hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yeni Başkan Mahmut Sami Şahin, bölgenin kalkınmasına yönelik İdare tarafından çok önemli projeler yürütüldüğünü belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yeni ve yenilikçi projelerde bölge kalkınmasına sağladıkları katkının artarak devam edeceğini söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı görevine başlayan Mahmut Sami Şahin; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirtti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sarıkulak da, Başkan Şahin’e görevinde başarılar diledi. Leyla ALEMDAR