Konya
°C
Yeni Meram
20.10.2021 18:13

YarınBizim Projesi ikinci dönem başvuruları başladı

Pandemi sürecinin esas kahramanları olan sağlık çalışanlarının çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak, onları yaşama ve kariyer sürecine hazırlamak amacıyla Sabancı Topluluğu’nun geçen yıl ilk kez hayata geçirdiği “YarınBizim” sosyal sorumluluk projesi bu yıl da gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

A+
A-
20.10.2021 18:13
20.10.2021 18:16
0
2408
ABONE OL


Ailesinden en az biri sağlık çalışanı olan ve üniversite sınavına hazırlanan gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklerken, onları gelecek kariyerlerine hazırlamak amacıyla tasarlanan projeye başvurular 13 Ekim tarihinde başladı. Kariyer planlaması ve meslek tanıtımlarının yanı sıra kişisel farkındalık ve motivasyon eğitimleriyle gençlerin bu zorlu süreci en kolay şekilde geçirmelerinin sağlandığı projenin bu yılki odağında ise “Sorumlu Gençlik” var.


KİMLER KATILABİLECEK, NASIL BAŞVURABİLECEK?


Projeye, sağlık çalışanlarının 12. sınıfında okuyan ve üniversiteye hazırlanan lise mezunu çocuklarıyla kardeşleri katılabiliyor. Gençlerin projeye katılmak için https://yarinbizim.com/menti-basvuru-formu.html adresinden katılım formunu doldurmaları yeterli. 31 Ekim tarihine kadar başvuruların devam ettiği YarınBizim projesi hakkında detaylı bilgiye yarinbizim.com adresinden ulaşılabilir.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.