Konya
°C
Yeni Meram
11.10.2023 15:40

Şişli'de inanılmaz olay! Kaldırım çöktü kadın içine düştü

Şişli'de yolda yürürken çöken kaldırıma düşen kadın yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından çukurdan çıkarılan Gülcan Nazşen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Kadının çukura düşme ve kurtarılma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Çukurun yanında park eden otomobiller ise itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu kurtarıldı.

A+
A-
11.10.2023 15:40
11.10.2023 15:44
0
1676
ABONE OL

Olay, Esentepe Harman 1 Sokak üzerinde saat 12.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülcan Nazşen kaldırımda yürürken bir anda kaldırımda çökme meydana geldi. Yaklaşık beş metrelik çukura düşen kadın için olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi çukurdaki kadını merdiven yardımıyla kurtardı. Gülcan Nazşen ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

"KALDIRIMDA YÜRÜRKEN BİR ANDA YOL ÇÖKTÜ"

Önünde yürüyen arkadaşının bir anda kaldırımda oluşan çukura düştüğünü söyleyen Mehmet Emin Tepe "Dört arkadaş biz yemeğe gidiyorduk. Araçların geçmesini beklerken arkadaş önden atladı. Biz bir sonraki araçtan sonra geçtik yolu. O bizim önümüzde ilerlerken bir anda aşağıya düştük. Ne olduğunu anlamadık. Arkadaş şok oldu. Kabloların üzerine düştü. Ben onu telkin etmeye çalıştım. Yaklaşık 3 metre çukur oluşmuştu. İtfaiye ve ambulansı aradık. Hastaneye gitti. Şuan durumu iyi" dedi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Yoldaki çökmenin genişlemesi nedeniyle sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Oluşan çukurun yakınındaki 3 otomobilin çevresinde de güvenlik amacıyla önlem alındı. İtfaiye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra merdiven yardımıyla otomobillere ulaştı. Daha sonra da çukurun yanından çekti. Çevrede toplanan kalabalık, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını cep telefonu ile kaydetti. Çöken kaldırımın doldurulması için çalışma başlatıldı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.