Mini Anayasa değişikliği için çalışma yapan AK Parti, CHP ve MHP’nin Anayasa Komisyonu temsilcileri Anayasa değişikliğine ilişkin olumlu haberi ’bayram müjdesi’ olarak verebileceklerini açıkladılar.
AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve MHP afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın, mini anayasa çalışmaları çerçevesinde 5. toplantı sonrası TBMM’de açıklama yaptı. Gül, Tezcan ve Parsak uzlaşılan noktalarda bir anayasa değişikliği yapılabileceğini, Kurban Bayramı öncesinde ’bayram müjdesi’ olarak bu haberi verebileceklerini ümit ettiklerini söylediler.
Eskişehir’de MHP’nin 4 ilçe yöneticileri görevden alındı
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
27344 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
23479 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
17506 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
12909 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
10077 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9121 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.