TOPBAŞI 15 TEMMUZ'DA
1922 Konyaspor, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarına 15 Temmuz Cumartesi günü Konya'da başlayacak. Yeşil-beyazlılar, 2 haftalık ilk etap çalışmalarının ardından ikinci dönem hazırlıkları için kampa girecek. Kamp yeri konusunda görüşmeler sürüyor
ÖNÜMÜZDEKİ sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek 1922 Konyaspor’da, yeni sezon için çalışmalar hız kesmiyor. Yeşil-beyazlılar, yeni sezona tamamen yeni bir kadroyla giriş yapacak. Konyaspor Futbol Akademisi’nden kadrosunu oluşturan yeşil-beyazlı temsilcimiz bugüne kadar 12 futbolcu ile sözleşme imzaladı. 1922 Konyaspor’da, transfer harekatı önümüzdeki günlerde de devam edecek ve kadronun genç futbolcuların yanı sıra tecrübeli 2-3 isim ile takviye edilebileceği belirtildi. Yeşil-beyazlılar ayrıca Kurban Bayramı öncesinde Amatör Süper Grup’ta yer alan takımlardan ve gurbetçi isimlerin de katılacağı bir futbolcu seçmesi yapacak. Bu seçmeler sonucunda takıma fayda sağlayabilecek oyunların bulunması halinde kadroya dahil edilecekler.
1922 KONYASPOR’da yeni sezon hazırlıklarının ise 15 Temmuz Cumartesi günü başlayacağı belirtildi. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik patronu Çağdaş Çankaya, “Takım olarak 14 Temmuz’da toplanacağız ve ilk çalışmamızı 15 Temmuz’da yapacağız. Yaklaşık 2 haftalık bir çalışmanın ardından hazırlık maçı yapabileceğim bir şehirde kampa gireceğiz. Yönetim kurulu, kamp için gerekli araştırmaları yapıyor. Orada da oynayacağımız maçlarda eksiklerimizi görme fırsatı yakalayacağız. Taktik ağırlıklı bir dönem olacak. Takıma oturtmak istediğim sistemi de bol bol çalışacağız” dedi. Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, grubu da değerlendirerek sözlerini şöyle tamamladı.
“KAĞIT üzerinde birkaç öne çıkan takım var. Dengeli bir grupta yer alacağız. Kimseden çekinmiyoruz. Oynadığımız oyunla ve mücadeleyle taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanacağız. Konyaspor'a yakışan ve mücadelemizi son ana kadar bırakmayan bir takım olacağız. Şehir takımlarıyla yarışacağız. Taraftarı ve kitlesi olan takımlarla mücadele edecek olmamız beni ve oyuncularımı daha çok motive ediyor. Hedef olarak bir şey söyleyebilmek için henüz çok erken. Biz öncelikle pilot takım olduğumuzu unutmayacağız. Amacımız; Konyaspor’a oyuncu kazandırmak. Hiçbir hoca başarısız olmak istemez. Biz de ekip olarak çok çalışacağız. Bir yandan yetiştirmek bir yandan da yarışmak istiyoruz. Ona uygun bir kadro kuruyoruz”. *HÜSEYİN AVNİ UĞUR
Bakmadan Geçme