Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Teröristlerin korkunç planı deşifre oldu

Operasyonları yavaşlatmak ve güvenlik güçlerine zayiat vermek için her yolu deneyen teröristlerin bir planı daha deşifre oldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin asker kıyafeti giyerek, güvenlik güçlerini arasına sızıp, saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İlçede, terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda, askeri kamuflaj ve malzeme ele geçirildi.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 13’üncü gününe girdi. İlçede, asker ve polislerin katılımıyla yürütülen “Atmaca-7 Nusaybin Müşterek Özel Birlik Operasyonu” tüm hızıyla sürüyor. Sık sık patlamalar yaşanan ilçede, zaman zaman güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar yaşanıyor. Dicle, Fırat, Kışla ve Abdulkadirpaşa Mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda bir taraftan terör örgütü mensupları etkisiz hale getirilmeye çalışırken, diğer taraftan da hendek ve barikatlarla tuzaklanan patlayıcıları etkisiz hale getiriliyor.
Öte yandan, örgüte ağır darbeler vurulan ilçede, operasyonları yavaşlatmak ve güvenlik güçlerine zayiat vermek için her yolu deneyen teröristlerin bir planı daha deşifre oldu. İlçede teröristlerin, asker kıyafeti giyerek, güvenlik güçlerini arasına sızıp, saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Operasyonda, teröristlerden temizlenen bir evde yapılan aramada, çok sayıda askeri kamuflaj ve malzeme ele geçirildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

20 bin siber güvenlik uzmanı aranıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.