Seydişehirli muhtarlar toplantıda buluştu

Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından, mahallelerin sorunlarını istişare etmek amacıyla toplantı düzenlendi.

Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında mahalle muhtarları bir araya geldi. Kuğulu Park'ta gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Ak parti ilçe başkanı Ramazan Arın. Başkan yardımcısı Mustafa Güneş, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Program öncesinde muhtarlar parkta yürüyüş yaparak sohbet etme fırsatı buldu. Ardından düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, muhtarlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla zaman zaman gezi ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Bugün de muhtarlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla bir araya geldik. Bundan sonra da hem gezilerimizi hem de bu tür organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin."şeklinde konuştu. 

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Derdimiz bir olmak, birlikte olmak. Bu tür buluşmaların hem bizlere hem de şehrimize önemli katkıları var. Seydişehir'in tüm muhtarlarının memleketimizin ortak meselelerinde birlikte hareket etmesi büyük önem taşıyor. 

Altını özellikle çiziyorum; bütün Seydişehir'in ortak hedefler doğrultusunda bir arada olması, ilçemizin geleceğini şekillendirecek konularda birlikte hareket etmesi çok kıymetlidir. Benim her dakikamda 66 bin 79 Seydişehirlinin hakkı var. Hep birlikte Seydişehir için mücadele edeceğiz. Bunun sözünü sizlere veriyorum."şeklinde konuştu. 

Program, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Bakmadan Geçme