• Haberler
  • Konya
  • Seydişehir'de yatırım programları istişare edildi

Seydişehir'de yatırım programları istişare edildi

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir'in yatırım programlarını değerlendirdi. Başkan Ustaoğlu, KOSKİ Seydişehir Sorumlusu Yılmaz Başbadem ile görüşerek, yatırımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, KOSKİ Seydişehir Sorumlusu Yılmaz Beşbadem ile bir araya geldi. Başkan Ustaoğlu, Başbadem ile ilçede yürütülen çalışmalar ve yeni yatırım programları Görüşmede, merkez ve kırsal mahallelerde yaşanan altyapı sorunları, öncelikli ihtiyaçlar ve hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar ele alınırken Akçay deresi çevresinde yaşanan kanalizasyon şikayetleri konusunda yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu.

Ustaoğlu, merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde değerlendirmeye ve çözüm odaklı çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini ifade ederek,  “KOSKİ Seydişehir Şube Müdürümüz Yılmaz Beşbadem ile birlikte mahallelerimizde yaşanan altyapı sorunları, öncelikli ihtiyaçlar ve yeni yatırım programları üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak, ilçemizin geleceğine değer katacak çalışmaları planlı ve koordineli şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”şeklinde konuştu. 

Ustaoğlu, Seydişehir’in tüm mahallelerine eşit hizmet götürme hedefiyle çalışmaların devam edeceğini belirterek, bütün mahallelere eşit hizmet ve daha yaşanılabilir bir, Seydişehir için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Bakmadan Geçme