Sefo Konya'yı salladı!

Sefo, Konya Kültür Yolu Festivali'nin üçüncü gününde sahne alarak binlerce müziksevere coşku dolu ve unutulmaz bir konser deneyimi sundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sefo Konya'yı salladı!

Haberin Özeti

  • Sefo, Konya Kültür Yolu Festivali'nin üçüncü gününde Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda binlerce müziksevere coşkulu bir konser verdi.
  • Sanatçı, "Bonita" gibi sevilen şarkıları ve yüksek enerjili sahne performansıyla dinleyicilere hareketli bir gece yaşattı.
  • Sefo'nun dinleyicilerin arasına inmesi büyük coşku yaratırken, festival 26 Temmuz'a kadar devam edecek.

 Kendine özgü tarzı ve geniş kitlelere ulaşan şarkılarıyla son yıllarda dikkat çeken bir çıkış yakalayan Sefo, Konya Kültür Yolu Festivali kapsamında Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda sahne aldı. 

Sefo Konya'yı salladı!

Sahnede "Bonita", "Söyle Neydi Bu?" ve "Aşiyan" gibi sevilen parçalarına yer veren sanatçı, yüksek temposu ve enerjik sahne performansıyla dinleyicilere hareketli bir gece yaşattı. Performansı boyunca sahnedeki enerjisini koruyan Sefo, seslendirdiği şarkılarla meydandaki coşkuyu artırdı. 

Konserin ilerleyen dakikalarında sahneden inerek dinleyicilerin arasına geçen Sefo, performansını bir süre hayranlarının arasında sürdürdü. Sanatçının bu sürpriz hareketi konser alanında büyük coşkuyla karşılandı.

Sefo Konya'yı salladı!

Konya Kültür Yolu Festivali'nin üçüncü günü, yüksek enerjisi ve festival atmosferiyle dikkat çeken etkinliklerden birine ev sahipliği yaptı. 26 Temmuz'a kadar devam edecek festival kapsamında önümüzdeki günlerde farklı sanatçılar da Konyalı müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.


 

Bakmadan Geçme