Sağanak ve fırtına yerli bir etti

Meteorolojinin uyardığı Çanakkale ve Bursa'da etkili olan sağanak yağış, fırtına ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Çanakkale'nin bir köyünde yıldırım düşen cami minaresi yıkılırken, Bursa'da ise yaklaşık yarım saat süren sağanak ve dolu, cadde ve sokakları göle çevirdi. Sağanak yağmur İstanbul'da da etkili oldu. Kuvvetli sağanak sonrası kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu artarken Esenyurt'ta bazı evleri su bastı.

Sağanak ve fırtına yerli bir etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde saat 16.00 sırlarında sağanak yağış, dolu ve fırtına etkili oldu. Aniden bastıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle kentte bazı cadde ve sokaklar suyla doldu. Sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir restoranın kafeteryasına ait tente yıkıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul, Çanakkale ve Bursa'da etkili olan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Sürücülerin ilerleyemediği Çanakkale'de kuvvetli rüzgar nedeniyle bir restoranda tentesi ve yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı. Bursa'da ise bir evin çatısı uçtu. Öte yandan Bursa'da etkili olan dolu yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Bakmadan Geçme