Konya
°C
Yeni Meram
28.10.2021 10:14

Recek Konuk'tan yeni PANKOBİRLİK Başkanı Erkoyuncu'ya tebrik

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. 5 adayın yarıştığı genel kurulda başkanlığa Ramazan Erkoyuncu seçildi. Recek Konuk, başkanlığa seçilen Erkoyuncu'yu tebrik etti.

A+
A-
28.10.2021 10:14
28.10.2021 10:22
0
1609
ABONE OL

Konuk açıklamasında, "Genel Kurulumuzda oluşan iradenin başta Sayın Erkoyuncu ve ailesi olmak üzere üreticilerimize, kurumumuza, çalışanlarımıza, Konya’mıza, ülkemiz tarımına ve ekonomisine hayırlar getirmesini niyaz ederim." dedi.

Konuk'un açıklaması şöyle:

"Kurumlarına sahip çıkmak için göreve talip olan tüm adaylarımızı, sergiledikleri hassasiyet nedeniyle kutlar, Genel Kurulumuzda ortaklarımızın kararıyla mesuliyeti üstlenen Ramazan Erkoyuncu'yu tebrik eder, üstlendiği sorumluluğu taşırken Rabbimin omzunu güçlü kılması, üretici ortaklarımızın işini ve aşını büyütecek işler yapmayı kendisine ve arkadaşlarına nasip etmesi temennsiyle başarılar diler, Genel Kurulumuzda oluşan iradenin başta Sayın Erkoyuncu ve ailesi olmak üzere üreticilerimize, kurumumuza, çalışanlarımıza, Konya’mıza, ülkemiz tarımına ve ekonomisine hayırlar getirmesini niyaz ederim"

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.