Konya
°C
Yeni Meram
28.10.2021 14:13

PANKOBİRLİK'in yeni başkanı Ramazan Erkoyuncu'dan ilk açıklama

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. 5 adayın yarıştığı genel kurulda başkanlığa seçilen Ramazan Erkoyuncu, "Hedeflerimiz belli, şimdi gecemizi gündüzümüze katarak çalışma vakti. Ayrılığımız gayrılığımız yok." diyerek birlik mesajı verdi.

A+
A-
28.10.2021 14:13
28.10.2021 14:42
0
3094
ABONE OL

Erkoyuncu, "Seçim sonuçlarının tüm üreticilerimiz için hayırlı olmasını dileyerek birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize emin adımlarla yürümeyi temenni ediyorum. Üreticilerimizden aldığımız güçle özverili bir şekilde çalışmalara yeniden devam edeceğiz." dedi.

Ramazan Erkoyuncu'nun açıklaması şöyle:

 "Konya Pancar Ekicileri Kooperatifimizin 69. Genel Kurulu, sadece şehrimize değil ülkemize örnek olabilecek bir olgunlukta, çiftçilerimizin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Öncelikle bu demokrais ortamının oluşmasını sağlayan Recek Konuk Bey'e, kurum çalışanlarımıza ve hem katılımları ile hem de demokratik olgunlukları ile seçim ortamının bir şölene dönüşmesini sağlayan çiftçi ortaklarımıza şükranlarımı iletiyorum.

Tabi bu arada, bu büyük yüke omuz vermek için yarışan başkan adaylarımız Sayın Özkan Taşpınar Bey'e, Yusuf Erdem Bey'e, Alişan Taşpınar Bey'e ve Mehmet Öğdüm Bey'e ve yönetim kurulu listelerinde yer alan bütün isimlere teşekkür ediyorum. Bu yarış güzel bir yarıştı, hizmet yarışıydı, çiftçimizin teveccühü ile biz bu yarış sonunda kurumumuza başkan olduk ama şunu bilmeliler ki, kazanna hepimiz olduk. Değerli başkan adaylarımızın bütün fikirleri çok kıymetlidir ve kendileri ile hersüreçte istişare halinde olacağız, değerli fikirlerinin kurumumuza ve üreticilerimize katkı yapması için fikirlerinden faydalanacağız. 

Gün, kurumumuzu, Torku markamızı, dünyanın önde gelen gıda firmalarından, markalarından biri yapmak ve çiftçilerimize daha falza kazandırmak için çalışma vakti. Enerjimizi bu noktada yoğunlaştıracağımızı belirtmek istiyorum.

Bu süreçte emeği geçen ekip arkadaşlarıma, kurum çalışanlarımıza, adaylarımıza, çiftçilerimize, basın mensuplarımıza şükranlarımı iletiyorum.

Çıktığımız bu yolda başta çiftçilerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Kamuoyumuzua saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum."

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.