Özer İddialı
Torku Konyasporlu futbolcu Kenan Özer, 'Bu sezon kendime çok güveniyorum. Hocamız kime görev verirse o çıkıp, takım için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Takımda arkadaşlık süper, bu da başarıyı getirecektir' diye konuştu
Torku Konyaspor’un kanat oyuncusu Kenan Özer, takımdaki forma savaşında kendisine güvendiğini ve bu sezonun kendisi için çok farklı olacağını söyledi. Özer, forma savaşının her takımda olduğunu belirterek, “Bu forma savaşı benim her gittiğim takımda vardı, bu futbolun kanunu diyebilirim. Yani sıkıntı yok, iyi olan oynayacak. Gelen transferler kendilerini kanıtlamış isimler. Güzel bir takım olduk. O rekabet tabi ki tatlı bir rekabet olacaktır. Hocamız kime görev verirse o çıkıp, takım için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Bu bizim görevimiz, işimiz daha doğrusu” dedi.
Bu sezon kendisine çok güvendiğini dile getiren Kenan Özer, “Geçen sezon büyük bir sakatlık yaşadım, o yüzden kendimi veremedim. Sakatlıktan sonra gelmiştim buraya. O alışma süreci, sakatlığın geçme süreci öyle geçti diye düşünüyorum. Askerlik yüzünden kampa geç katıldım. Geldikten sonraki ekstra çalışmalarla kendimi takıma verdim. Bütün çalışmalarla inşallah takımada yetişmek üzereyim. Antrenman üzerinde çok az bir zaman kaldı. Ondan sonra yine takımdaki bütün oyuncular gibi bende formaya talip olacağım her konuda” diye konuştu.
Özer, sözlerini şöyle sürdürdü. “Kamp benim orada olduğum süre içinde çok güzel geçti. Tabi geçen senenin iskeleti hemen hemen duruyor gibi takımda, o yüzden çok güzel bir arkadaşlık var. Herkes buraya giderken mutlu gidiyor, gelirken mutlu geliyor. Önemli olan önce bunlar. Önce tesis ortamında olsun, diğer yerlerde olsun, saha içinde olsun, mutlu huzurlu olduktan sonra işinizi de başarıyla yerine getiriyorsunuz. Tabi bizim dışardaki olan bağımız, arkadaşlığımız saha içine yansıyacaktır. Akhisar maçıyla birlikte tüm sezon boyunca inşallah güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum”.
15 Günlük askerliğiyle alakalı ise Kenan Özer, “15 gün boyunca çok rahattık. Biz bedelli olduğumuz için özellikle zaten hiç bir şey yapmadık. İyi arkadaşlar edindik orada. Güzel vakit geçirdik. Çok önemli bir şey olmadı. Diğer bölükle bizim bölük bir maç yaptık orada. Çok da zevkliydi. Karşı takımda Kıbrıs’ın gol kralı da oynuyordu. Karşı takımda askerlik yapan futbolcu oyuncularda vardı. Zevkli bir maç oldu” açıklamasında bulundu.
Bakmadan Geçme