Özdemir ve Uğurlu aileleri akraba oldu

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile Emine Özdemir çiftinin oğlu Oğuzhan Mehmet ve Necla Uğurlu çiftinin kızları Fatma Nur Uğurlu ile hayatını birleştirdi.

Özdemir ve Uğurlu aileleri akraba oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gloria Meram Düğün Salonundaki törende genç çiftin nikahını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıydı. Nikah şahitliklerini Vali Vahdettin Özkan, Çevre, Şehircilik ve İkşim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Latif Selvi, Barış Bektaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı ise şahitler arasında yer aldı.

Çifte ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Pekyatırmacı, evlilik cüzdanını Fatma Nur Özdemir’e verdi. Özdemir ve Uğurlu ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı. Yeni Meram gazetesi olarak Özdemir’e düğünlerinin hayırlı olmasını genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Şerife Kaya

Bakmadan Geçme