Ön liberoda B planı
Alman ön liberodan ikinci kez ret cevabı alan Atiker Konyaspor, Polonya 1. Ligi'nde oynadığı iddia edilen alternatif isme yöneldi. Yeşil-beyazlı transfer komitesi bu transferi bayram öncesi bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Ayrıca Traore konusu ise çıkmaza girdi
ATİKER Konyaspor’da, ön libero transferi için görüşmeler hızlandırıldı ve B planı devreye sokuldu. Yeşil-beyazlı takımın uzun süredir gündemini meşgul eden Alman ön libero Hanno Behrens ile yapılan ikinci görüşmede de olumsuz sonuç çıktı. Önceki gün transfer komitesiyle bir araya gelen ve Almanya 2. Ligi’nde forma giyen Hanno Behrens’in, yeşil-beyazlı takıma ‘Almanya dışında oynamak istemiyorum’ cevabını vermesiyle görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Bu gelişme üzerine Atiker Konyaspor, B planındaki alternatif isime yöneldi.
YEŞİL-beyazlılar, Alman ön libero defterinin kapanmasıyla, Polonya 1. Ligi’nde oynadığı iddia edilen diğer isme yöneldi. Alınan bilgiye göre transfer komitesinin, alternatif isimle dün görüşmelere başladığı ve bayram öncesinde imzanın atılacağı öğrenildi. Kartallar Avusturya kampına ön liberoyu yetiştirmek adına çalışmalarını daha da hızlandırırken, kısa sürede konuyu çözümlemek istiyor. Ayrıca Traore transferi çıkmaza girdi. Karabükspor’un menajerin istediği yüksel bedel nedeniyle satışa sıcak bakmadığı öğrenildi. Karabük ekibi Konyaspor’dan zaman isterken, bugüne kadar net bir cevap vermedi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin ise son ana kadar transferi zorlayacakları öğrenildi.
ÖTE yandan Atiker Konyaspor’un transfer listesinde Burak Saban’ın da olduğu öğrenildi. Orduspor’da forma giyen, sağ kanatta oynayan ve her iki ayağını da kullanabilen Burak Saban’ın transfer edilmesi halinde pilot takım Konya Anadolu Selçukspor’a kiralık verileceği belirtildi. Ayrıca yeşil-beyazlı takımın genç futbolcularından Vedat Bora’nın da Avusturya kampına götürüleceği ve burada sergileyeceği performansa göre karar verileceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu Giresunspor’da kiralık olarak geçiren Vedat Bora, kampa teknik patron Aykut Kocaman’ın gözüne girmesi halinde takımda kalacak, aksi takdirde yine PTT 1. Lig takımlarından birine kiralanacak.
Bakmadan Geçme