Konya
°C
Yeni Meram
28.01.2024 16:48

Omerovic: Kritik maça tecrübesiz hakem verildi

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Konyaspor, sahasında ağırladığı Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic açıklamalarda bulundu.

A+
A-
28.01.2024 16:48
28.01.2024 16:51
2
730
ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, erkan golü bulduklarını ancak ikinci yarı takımın performansının düştüğünü söyledi.

Uzun süredir kazanamadıkları için takımda psikolojik problem olduğunu belirten Omerovic, "Esas problem, bizim takımımızda daha fazla psikolojik. Çünkü uzun zamandır kötü gidişat var. Son maçlarda iyiye doğru giden bir grup var. İnanan, sonuna kadar savaşan, sonuna kadar oyunda kalmak isteyen, oyuncu grubumuz var. Maalesef gole baktığın zaman Antalya maçı, Gaziantep maçı, bugünkü maç çok şey kaçırdık. Çünkü takımın özgüveni şu anda, zaten takım gergin. Oyunun kırılma noktası da penaltı pozisyonudur" dedi.

"KRİTİK MAÇA TECRÜBESİZ HAKEM VERİLDİ"

Omerovic, hakem Alper Akarsu'nun tecrübesiz olduğunu belirterek, ''Çok kritik maça, böyle tecrübesiz bir hakemin verilmesi bana göre çok mantıksız. Daha önce baktığımız zaman, Antalya maçı ve Gaziantep maçında tecrübeli hakem yönetmiş" ifadelerini kullandı.

Omerovic, oyuncuların gergin olduğu için ikinci yarı daha fazla itirazlar olduğunu belirterek, "Sahadaki iki takım bir şey yapıyorsa, en azından adalet istiyoruz. O da biraz bizim gerginliğimiz artırmış olabilir. İlk önce biz, kendi hatalarımızı düzeltmek zorundayız. Sonuçta sonuna kadar savaşmak zorundayız'' diye konuştu.

HABER YORUMLARI
  1. Mustafa Seyhan
    2024-01-28 17:54:01
    Asıl söz sahibi olan tecrübeli Konya düşmanı Mustafa Öğretmenoğlu idi
  2. Ali Çelik
    2024-01-28 18:56:29
    Bu takımdan bir cacık olmaz Bu hocadan 2.yari defans oynatır Geriye yaşlanırsan olacağı bu