Kaza, Tavşanlı-Harmancık karayolunun 5’inci kilometresi Sorkun mevkiinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Harmancık istikametine M.P. (46) idaresindeki 35 AEF 380 plakalı minibüs, aynı istikamete giden Aysun Köse’nin (54) kullandığı 43 AFT 698 plakalı elektrikli bisiklete arkadan çarptı. Kaza yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Köse, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kazada elektrikli bisikletin sepetinde bulunan Aysun Köse’ye ait köpek de telef oldu.
Aysun Köse’nin sokak köpeklerini beslemek için bisikletinde mama bulundurduğu ve köpeğiyle birlikte yolculuk yaptığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2 amatör dalgıç, suyun altında ceset buldu
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95544 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78747 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72042 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70307 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66229 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60917 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.