Milli Piyango ile ilgili flaş gelişme

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Piyango İhalesi'ne yönelik 6 Mayıs Cuma günü ilana çıkmayı, 5 Ağustos'ta ilk teklifi almayı planladıklarını söyledi.

Milli Piyango ile ilgili flaş gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağbal, "Şans oyunlarının 10 yıllık lisans hakkının devredilmesi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. Pazartesi yapılan bakanlar kurulunda lisans değerlendirmesi onaylandı. 6 Mayıs Cuma günü ilana çıkmayı 5 Ağustos'ta ilk teklifleri almayı planlıyoruz" dedi.

İHALEYE KATILIM ARTACAK

Maliye Bakanı, "Önceki ihale imtiyaz hakkı devri olarak planlanmıştı, yeni lisans hakkı ihalesi özel hukuk sözleşmesi ihalesi olarak düzenlendi. Yeni ihale için şartnamede önemli değişiklikler yaptık. Aynı oyun için bir kez olan çekiliş hakkı yeni ihalede ikiye çıkarıldı. Yapılan düzenlemeler ihaleye katılımı artıracak" diye devam etti.

Bakmadan Geçme