MHP Konya'dan Yeni Meram'a ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri gazetemiz Yeni Meram'a ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında Gazetemiz Genel Müdürü Mehmet Hançerli hazır bulundu.
“Huzur ve güveni ile milletimize hizmet etmeyi amaçlamaktayız”
Başkan Karaarslan, ziyarette, kamuoyunu bilgilendirme konusunda basın mensuplarına önemli görevler düştüğünü, Yeni Meram’ın da bu anlamda çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü ifade etti.
Vatandaşların hayat kalitesini artırıp, huzur ve güveni sağlayarak millete hizmet etmeyi amaçladıklarını da söyleyen Başkan Karaarslan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, milletimizin tarihinden ve köklerinden gelen değerlerinden ilham alarak, demokratik standartları yükseltip, temel insan hak ve özgürlüklerini koruyup geliştirerek, vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırıp, huzur ve güveni sağlayarak milletimize hizmet etmeyi amaçlamaktayız. MHP gücünü, birlik ve beraberliğimiz ile Türk Milleti’ne olan sarsılmaz sevgiden alan bu kutlu yürüyüşümüzde; sorumlu siyaset anlayışının bir gereği olarak 'önce ülkem ve milletim, sonra partim' şiarı ile Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde toplumumuzun her kesimini kucaklayarak, 'Yaratılanı Severiz Yaratandan Ötürü' düşüncesiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Amacımız dayanışmayı, paylaşmayı ve kardeşliği esas alan ahenk içinde huzurlu bir toplumsal düzenin tesis edilmesidir” dedi.
Genel Müdürümüz Mehmet Hançerli ise Başkan Karaarslan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özge Karayılan
Bakmadan Geçme