• Haberler
  • Güncel
  • Mersin'de damat katliamı: Boşanma aşamasındaki eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

Mersin'de damat katliamı: Boşanma aşamasındaki eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

Mersin'de bir şahıs boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurarak öldürdü.

Mersin'de damat katliamı: Boşanma aşamasındaki eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Musa Ö. (52) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi ile görüşmek için evlerine gitti.

Görüşme sırasında çıkan tartışmada öfkesine hakim olamayan Musa Ö., tabancayla eşi Fatma Ö. ile kayınbabası İbrahim Avcı (56) ve kaynanası Elif Avcı'ya (54) rastgele ateş açtı.

Fatma Ö. ile İbrahim Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Elif Avcı ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Cinayetin ardından şüpheli Musa Ö., jandarma ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Bakmadan Geçme