Konya
°C
Yeni Meram
21.01.2022 15:28

Medine Ekmekci’ye bir ödül daha!

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden olan “THE BEST OF TİME 2022” Zamanın en iyileri ödül töreninde gazetemiz Yazarı Medine Ekmekci, Kanal 42’de yaptığı program nedeniyle ‘En iyi sohbet programı’ ödülünün sahibi oldu.

A+
A-
21.01.2022 15:28
21.01.2022 18:41
0
2582
ABONE OL

Hafta başında İstanbul’da bir otelde gerçekleşen ve alanlarında yılın en iyilerinin belirlendiği “THE BEST OF TİME 2022” zamanın en iyileri ödül töreninde birbirinden seçkin isimler ödül aldı.

Sunuculuğunu Demet Şener ve Suat Sandallı’nın üstlendiği ve birçok tanınmış ünlü ismin katılım gösterdiği ödül töreninde aldığı ödülün önemli olduğunu söyleyen Medine Ekmekci, bu konuda kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Aldığı ödülün mutluluğunu yaşayan Ekmekci, “ İşimi en iyi şekilde yapmak için büyük emek veriyorum. Dolayısıyla karşılığında böyle ödüller geliyor. Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Zorlu süreçlerin ardından insanların beğenisini kazanmak, böylesine önemli ödüller almak benim için gurur verici. Yaptığım işi ödül beklentisi ile hiçbir zaman yapmadım. En iyi ve güzeli sunmak insanlara aktarmak en büyük amacım oldu. Onun için çok çalışıyorum. Bu ödül ilk ve son değil” diyerek herkese teşekkür etti.

ÖZGE KARAYILAN

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.