Konya
°C
Yeni Meram
20.05.2022 16:14

Kültürsporlu oyuncular ödemeleri istiyor

Konya Süper Amatör Grup ekiplerinden Akören Kültürspor’da oyuncular, geride kalan sezonda alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile ortak bir basın açıklaması yayınladı.

A+
A-
20.05.2022 16:14
20.05.2022 16:15
0
1355
ABONE OL


Yayınlanan açıklamada, “Sezona büyük umutlarla ve şampiyonluk parolasıyla çıktığımız Akören Kültürspor futbolcuları olarak kamuoyunu bilgilendirmeyi kendimize bir borç biliriz. Maddi manevi anlamda çok zor şartlarda kurulan futbolcular arasında dostluğun samimiyetin ve aile olma duygusu ile başlayıp bitirdiğimiz sezonda maalesef yalnız bırakılmanın üzüntüsü içindeyiz. Futbolcular olarak sahada terimizin son damlasına kadar mücadelemizi hep sürdürdük. Akören Kültürspor’u tarihinde ilk kez play-off oynama şansını bu oyuncu ekibi başardı. Ancak son aşamadaki belirsizlik bizlerin iyi niyetini suiistimal ettiklerinin en basit göstergesidir. Sezonu bitirmiş olmanın yanı sıra hala kulüpten alacağımız olan 2 maç galibiyet primi ve play-off primimiz ödenmemiştir. Yapılan görüşmelerde de sağlam ve somut adımlar atılamamıştır. Play-off mücadelesinin heyecanını sevincini yaşayamadan alınan mağlubiyetlerin faturası sadece futbolculara kesilmiş olup play-off’a kalma primlerinin ödenmeyeceği söylenerek terimiz, emeğimiz sahada kalmıştır” denildi.

Hiç bir futbolcunun sahaya yenilmek için çıkmayacağının belirtildiği açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Fakat alacakların ödenmeyerek sadece futbolcuları günah keçisi seçmek ve cezalandırmak ne kadar adil bir yaklaşımdır? Sıkıntılarımızın giderilmesi yönünde gerekli adımın atılmasını dört gözle beklemekteyiz. Alacaklarımız ödenmediği takdirde her geçen gün sesimiz daha da yüksek çıkacaktır. Yeni başkanlık ve yönetim seçimlerinin olacağı hatta yeni yönetimin gelecek sezon için bir kaç futbolcuyla da görüşüldüğü kulağımıza gelmiştir ve bu durum bizleri çok rahatsız etmektedir. Öncesinde bu takımı tarihinde play-off oynama şansı elde eden futbolcuların gönüllerinin alınması gerekmektedir. Takım olarak emeğimizi, terimizi ve hakkımızı kimseye yedirmeye razı değiliz.”

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.