Konya
°C
Yeni Meram

TANRININ KIRBACI

TANRININ KIRBACI- Behçet BÜYÜKGÖKMEN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
08.03.2022 01:05
07.03.2022 10:06
3
4216
ABONE OL

Büyük Hun imparatoru Attila MS dört yüzlü yıllarda Avrupa'nın büyük bir bölümünü ele geçirmiştir. Kendisi tarafından yapılan seferler Batı ve Doğu Roma'ya oldukça zarar vermiş, öncesinde Hunların sebep olduğu Kavimler Göçü ve buna bağlı barbar yağmalarıyla beraber direncini kaybeden Batı Roma İmparatorluğu'nun kısa bir süre sonra çökmesine sebep olmuştur
Attila’nın Avrupa'da ilginç bir öyküsü vardır. Onun büyük gücü karşısında Avrupalılar çoğu zaman çaresizdirler. Sonunda onun Avrupa'yı terbiye etmek için gönderilmiş Tanrının kırbacı olduğu düşüncesi yaygınlaşır.
Bugün bunları hatırlamamın sebebi batı sisteminin özellikle doğu olmak üzere bütün dünyaya yaydığı kaosun bugün kendi kapısına dayanmış olmasıdır. Avrupa Rus/Ukrayna savaşı ile yıllar sonra kendi coğrafyasında yıkıcı bir savaşla karşı karşıya geldi.
Zannımca bu tarihin kırılma anlarından biridir. Deyim yerindeyse Tanrının kırbacı yeniden Avrupa'nın üzerindedir.
Ukrayna 1991 de bağımsızlığını kazandı. Batılı emperyalistler hemen ülkeye akın ettiler ve yaklaşık üç yıl içinde özelleştirme adı altında ülkenin bütün kaynakları yağmalandı. Şimdi sadece Rusların oligarklarından söz ediliyor ya, onlarcası Ukrayna'da var. Oligarklar kısa bir sürede Ukrayna'da sistemi ele geçirdi. Üç yüzden fazla siyasi parti kuruldu. Ve hemen tamamı oligark klanlar tarafından kurulup yönetilir oldu. Nerdeyse ülke kaynaklarının yüzde sekseni bir avuç oligarkın elinde toplandı. Ülkenin doğusunda Rus nüfus çoğunluktadır. Alman istihbaratı hiç boş durmadı ve buralarda Rusların Neo Naziler dediği çeteleri organize etti.
Yani anlayacağınız Ukrayna savaştan öncede tam olarak istikrarlı bir ülke değildi.
Nihayet ins suretindeki büyük şeytan Soros turuncu devrim için düğmeye bastı. Avrupacılar yönetimi tam olarak ele geçirdi. Ama gariban halk için yokluk ve sefalet hiç bitmedi.
Bugün ülkeyi yöneten komedyen utanmadan Avrupa için savaştığını haykırıyor.
Halkının ve ülkesinin perişanlığı pahasına…
Bu azat kabul etmez batı köleleri, gavur aşıkları dünyanın her yerinde aynıdır.
Sağa sola bakarsanız ülkemizde de mebzul miktarda bunlardan görebilirsiniz.
Onursuz mandacılar komedyen Zelenski’nin feryatlarından ibret alırlar mı bilmiyorum.
Bak nasıl kışkırtıyor ve yalnız bırakıyorlar görüyor musunuz? Birileri Rus uçağını düşürüp savaşın eşiğine geldiğimizde Batılı müttefiklerimizin (!) nasıl sıvıştıklarını unutmuş görünüyorlar.
Batı bütün hinliğine rağmen savaşı ve kaosu yetmiş beş sene uzakta tutabildi. Ve nihayet savaş Avrupa topraklarına dayandı.
Avrupa için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Ektiğiniz kaos tohumları ülkelerinizde yeşerecek. Bir kere daha Tanrının kırbacına maruz kalacaksınız.
Mazlum milletlere çektirdiğiniz acıları yaşamaya hazır olun.
Ben sonsuz merhamet sahibi Allah'ın bir kulu olarak ırk, din, dil ayırmadan dünyanın bütün masumları ve mazlumları için gözyaşı döken biriyim. O nedenle sözlerimin hedefi sadece zalimler ve onların onursuz işbirlikçileridir.

HABER YORUMLARI
  1. Kamil Türkoglu
    2022-09-20 02:48:40
    Tanri degil Allah, Rab, Ilah. Tanri ne oluyor?
  2. Osman Dikilitaş
    2022-10-03 04:30:56
    Tanrı ne Laa?
  3. Allah'ın (C.C.) Tokadı
    2022-10-10 12:26:17
    Bu her firavun, karun, ebu cehil, ebu leheb vb. için geçerlidir. Ülkemizde dahil her nerede olursa olsun; dili, ırkı, dini, milliyeti farketmez zaten.