Konya
°C
Yeni Meram

MUHALEFETİN 'TEK ADAM' NAKARATININ PERDE ARKASI

MUHALEFETİN 'TEK ADAM' NAKARATININ PERDE ARKASI- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
03.11.2021 01:10
02.11.2021 17:11
0
2205
ABONE OL

Değerli dostlarım, hepimizin bildiği bir gerçek vadır. Bu da siyonizmin iki 100 yılı aşkındır siyon imparatorluğunu gerçekleştirerek dünya hakimiyetini kurmak idealidir. Önce ekonomi hakimiyetini kurdular sonra kültürel asimilasyon, akabinde soykırım uygulamalarını gerçekleştirdiler. Afrika’da, Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Bosna’da daha binlerce bölgelerde işgal, iç savaş, darbe vs. planlarını bir bir uyguladılar. Ortadoğu paramparça edildi, milyonlarca masum insan katledildi, ülkelerini terk etmek zorunda kaldı. Başka ülkelerde mülteci olarak açlık, yokluk içinde sürünmektedirler.
Kan ve göz yaşıyla beslenen ABD, Batı, Rus, Çin emperyalistleri ve İslam aleminde satılmış maşa ve kuklaları keyifle kahvelerini içiyor, kıs kıs gülüyorlardı.
Sıra son noktayı koymaya gelmişti. O da Türkiye’nin üçe bölünmesiydi.
Marmara ve Ege’yi içine alan Konstanstiniyye, Doğu ve Güneydoğu İsrail’in uzantısı Kürdistan, Orta Anadolu da Türkiye bir avuç devletçik. Bu tabloyu içeren harita ABD’ni, İsrail’in ve Batnın medyalarında boy boy yayınlanıyordu.
Artık zamanı geldi diyorlardı. 2001 kriziyle Türkiye naneye muhtaç hale geldi, binlerce iş adamı ve şirket iflas etti. ABD den 200 milyon dolar gelince "nihayet can suyu geldi" manşetlerini okuyacak duruma düşmüştük. 3/Kasım/2002 de yapılan erken genel seçimle AK PARTİ iktidarı sahneye çıktı. Artık milletin evlatları milletin başındaydı. Emperyalistlerin oyunları bir bir bozuluyor, yeni oyunlar biz kuruyorduk. Erdoğan'a onlarca defa düzenlenen suikastlar boşa çıkarılmış, 27 Nisan E Muhtırası,17-25 aralık kumpası ,gezi olayları ve Kobani iç savaş provası, 15 Temmuz işgal girişimi daha onlarca alçakça tertiplenmiş ihanet içeren mühendislik planları bir bir tarihin çöplüğüne gömüldü.
Emperyalistlerin ve içimizdeki uzantıları şoka girdi, karalar bağladılar. Hatta bir Fransız Profesör "Artık Erdoğan'ı öldürmekten başka çaremiz kalmadı" diyecek kadar ümitsizliğe düşmüştü. Bir tek çareleri kaldı o da Türkiye de otorite boşluğu oluşturarak kargaşa yaratmak, devlete güveni yok etmek ve halkı sokağa dökmek.
Değerli arkadaşlarım, şimdi otorite boşluğunu oluşturmanın aşmalarını bir bir irdeleyelim; (Not; bu bölümü bir arkadaşım göndermişti)
Dava partiler üstüdür. Unutmayın kazanılması gereken seçim değil savaş var. Yenilmesi gereken parti değil sistem var. Halk, parti kavgasına yönlendirilip pasifize ediliyor.
1)ABD Türkiye'yi çembere alıyor.Yunan adaları ve Trakya sınırına kadar üs kurdu. PYD'yi silahlandırıp bölgeye üs kurdu. ABD Türkiye'yi tehdit eden Doğu Akdeniz tasarısını senatoya sundu. Türkiye'ye baskıyı artırdı. Türkiye'de lider, otorite ve yönetim boşluğu oluşmasını bekliyor.
2) 2025'e kadar kadar parçalanacak 25 ülkeden biri de Türkiye idi. 2013'ten sonra oluşturulacak bir otorite boşluğu ile Türkiye işgale açık hale getirilip en az üçe bölünme planı uygulanacaktı. İlk hedef otorite boşluğu idi. FETÖ otorite boşluğu oluşturmakla görevlendirildi.
3) Ve bölme mesajını verdiler. New York Times Gazetesi 2016 yılında ABD Başkanı Wilson'un 100 yıl önce çizdiği Türkiye'yi üçe bölen haritayı tekrar yayınladı. Times Gazetesi ABD derin devletine bağlı. Uygulayacakları planların mesajı gazetede verilir. Hepimiz o haritaları boy boy gördük.

4) Haritanın paylaşıldığı 2016 yılı 15 Temmuz Darbesinin yılı. Tesadüf değil. Haritaya göre Marmara, İstanbul ve İzmir'i de içine alan bölge Uluslararası Constantinopolitan Devleti, Doğu Anadolu’da Ermenistan, Güneydoğu Anadolu’da Kürdistan, orta bölge Türkiye diye bölünmüş.
5) Geçen sene CHP İzmir belediye başkanı Tunç Soyer İzmir'in kendi bayrağı ve parasının olması gerektiğini söyledi. Wilson haritasında İzmir ayrı bir devlete bağlı olarak görünüyor. Tunç Soyer'in de Wilson gibi bir mason olduğunu bilmeyen yok. Soyer'in konuşması tesadüf değil.
6) ABD derin devletine çalışan Henry Kissenger: "Kıyamet Savaşı olacak, Ortadoğu'daki dengeler tamamen değişecek. 7 ülke işgal edilip Büyük İsrail Devleti kurulacak. Bu 7 ülkeden biri kesinlikle Türkiye olacak" demişti. Türkiye'yi işgal edip stratejik bölmeyi yapacaklar.
7) FETÖ darbe girişimini organize eden sözde “yurtta sulh konseyi” üyesi eski Tuğamiral Sinan Sürer’in odasında ele geçirilen dokümanlarda, Türkiye’yi iç savaşa sürükleyecek ve bölünmesine neden olacak plan tespit edildi. FETÖ bu kirli kurguya hizmet ediyordu. Hizmet hareketi (!)
Planları şöyleydi…
(Yarınki yazımda devam edeceğim)

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.