Konya
°C
Yeni Meram

MUHALEFETİN 'TEK ADAM' NAKARATININ PERDE ARKASI (2)

MUHALEFETİN 'TEK ADAM' NAKARATININ PERDE ARKASI (2)- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
10.11.2021 01:54
09.11.2021 16:57
0
1926
ABONE OL

7) FETÖ darbe girişimini organize eden sözde “yurtta sulh konseyi” üyesi eski Tuğamiral Sinan Sürer’in odasında ele geçirilen dokümanlarda, Türkiye’yi iç savaşa sürükleyecek ve bölünmesine neden olacak plan tespit edildi. FETÖ bu kirli kurguya hizmet ediyordu. Hizmet hareketi (!)
Planları şöyleydi…
Planları şöyleydi:
Deniz Kuvvetlerini FETÖ ile ele geçir.
Akdeniz'de operasyon yapamayacak hale getir.
15 Temmuz darbesiyle de Türkiye'yi içine kapa pasifize et.
Akdeniz, Suriye, Afrika, Ortadoğu'da Türkiye'siz paylaşım yap, harita çiz.
Tüm planları bozuldu.
Örtülü Savaştayız.
9) Türkiye neden bölünecek.
Güneydoğu petrol denizi. Uzaydan tespit edildi. Çökecekler!
Kapadokya'ya kadar Büyük İsrail toprağı. Bölünmeden çökemezler.
Bölgede güçlü devlet ve otorite istenmiyor. Irak, Suriye, Libya, Türkiye, İran gibi. Bölünüp minimalize edilecek.
10) Türkiye 2016-2021 arasında otorite ilan ederek oyunu bozdu. İçeride bölme odakları tasfiye edildi. Dışarıda kuşatma odakları askeri operasyonlarla delindi! Akdeniz'e inip Libya ile anlaşarak savunma kalkanı kurduk. Ordu, MİT ve silahlar hızla modernize edildi.
11) 2016'dan sonra ABD Yunanistan'ın kuzeyinden güneyine kadar askeri olarak yerleşmeye başladı. Silah ve savaş mühimmatı yığdı. Ve hala yığmaya da devam ediyor. Tam bu arada dünyanın gözü önünde Yunan vekil 2020'de Türkiye bayrağını ikiye yırttı. Mesaj net. Türkiye'yi böleceğiz!
12) Türkiye büyük hamlesini yaptı. MİT için güvenlikli ve aktif olacak KALE adında bina yaptı. Metafizik istihbarat ve yüksek teknoloji eklendi. Dinleme ve sızma imkansız. Dış operasyon izni verildi. İsrail Hakan Fidan üzerinden KALE'yi tehdit etti. Çünkü MİT'i kaybettiler!

13) Kritik bir 10 yıl başladı. Saldırılar artacak. Türkiye TSK ve MİT'i temizleyip milli silahlarla modernize ederek savunma için hazır hale getirdi. ABD ve İsrail TSK ve MİT'i hedef tahtasına oturttu. FETÖ'nün temizlenmesi ile TSK ve MİT'i kaybettiler. Almak için gelecekler.
14) Birlik şart! Türkiye'de iç savaş çıkarıp otorite boşluğu planlıyorlar. Futbol, parti, ideoloji, ekonomi gibi birçok konu kaşınarak kontrollü kaos oluşturulacak. Darbe ve iç savaşın anahtar kelimeleri demokrasi ve özgürlük. Hedef petrol ve enerji kaynaklarının kontrolü.
15) Herkes uyanık olmalı. Parti kavgaları arttığı an ajanlar Türkiye'ye damlar. İç savaşı körükler. Dava partiler üstüdür. Unutmayın kazanılması gereken seçim değil savaş var. Yenilmesi gereken parti değil sistem var. Halk parti kavgasına yönlendirilip pasifize ediliyor.
16) Türkiye yakında büyük Mavi Vatan Tatbikatı yaparak meydan okuyacak. Sondaj gemileri ile Mavi Vatan'a yerleşme zemini kurdu. İHA-SİHA ile kukla piyonları etkisiz hale getirdi. Ayasofya ile stratejik mesaj verdi. Particilik ideolojisiyle düşünmeyin. Tarihin en büyük tehditiyle karşı karşıyayız.
Bu gerçekler bir milim dahi sapması, abartısı olmayan, belge ve bilgiye dayalı gerçekledir. Bu oyunların hepsini bir bir bozuyoruz, bozmaya devam edeceğiz, artık oyun kuran biziz. Yeter ki biz tarihten ders çıkaralım, uyanık olalım, emperyalistlerin dezenformasyonlarına, işbirlikçilerin oyunlarına gelmeyelim. Birlikte yaşayacağımız, çocuklarımıza, torunlarımıza miras bırakacağımız başka bir vatan yok. Açta kalırız, yoklukta çekeriz, biz çarığını yiyerek cephede savaşmış, vatanını savunmuş, bir imparatorluğun küllerinden Türkiye Cumhuriyetini kurmuş bir ecdadın torunlarıyız. Biz sonradan görmüş bir millet değiliz. Binlerce yıllık tarihi müktesabatımız vardır. Ders almak isterlerse tarihimize baksınlar. Milletimiz sağ olsun, vatanımız var olsun. Not: Bu yazıyı haftaya köşe yazımda yayınlayacağım. Arkadaşlarıma selâmlar.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.