Konya
°C
Yeni Meram

FARK ÖDEMELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

FARK ÖDEMELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE!- Tülin KALIN AYSAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
24.11.2021 01:03
23.11.2021 17:05
1
1910
ABONE OL

Hububat baklagil ve yağlı tohumlu bitkiler için üreticilerimize ödenen fark ödemeleri için DİTAP sistemine üreticilerimizin üye olması gerekmektedir.
Üye olan üreticilerimize yeni bir destekleme alt yapısı oluşturulmaktadır. Çiftçilerimizin sisteme üye olabilmeleri için E-mail adresi ve E- devlet şifresi yeterlidir üreticilerimiz e devlete şifreleri ile girip DİTAP yazarak ilgili sayfada kayıtlarını yapabilirler. Kayıtlarını oluşturamayan üreticilerimize TARIM DANIŞMANLARI destek olmaktadır.
Dijital tarım pazarı ile sektördeki üretici ile tüketiciyi birbirine yaklaştıracak her iki tarafında fayda sağlayacağı ideal bir sistem hayata geçmiş bulunmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı dijitalleşme adına çok önemli bir projeye adım atarak çiftçimizin ürettiği ürünleri değer fiyattan tüm alıcılar ve üreticileri çevrimiçi ortamda buluşturacağı DİTAP (Dijital Tarım Pazarı)’ı hizmete sunmuştur. Bu kapsamda üretici ve tüketicilerimiz https://www.dijitaltarimpazari.gov.tr/ adresi üzerinden kayıt olarak geleceğin pazarında yerini alabilirler.
Dijital Tarım Pazarı ile çiftçimiz ürünlerine pazar bulabilecek; tüketicimiz, esnafımız aradığı kalitede ürünü tedarik edebilecektir.
Tüm paydaşlara hayırlı olması dileğimle.

HABER YORUMLARI
  1. Adem Bey
    2021-11-28 22:30:57
    Nerde yaZıyor bu bilgi resmi belge var mı