Konya
°C
Yeni Meram

AŞI KARŞITLIĞININ BİLİMSEL BİR DAYANAĞI VAR MI?

AŞI KARŞITLIĞININ BİLİMSEL BİR DAYANAĞI VAR MI?- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
17.11.2021 01:43
16.11.2021 16:45
0
2083
ABONE OL

Değerli dostlarım COVID-19 pandemisi ülkemizde vaka sayısı ve ölüm oranları bakımından plato seviyesinde devam etmektedir. İlk ve rapel/hatırlatma dozları yapılan popülasyonda, hastane, yoğun bakım ve ölüm vakaları arasında %80-90 seviyesinde ters orantı olduğu verilerden açıkça görülmektedir. Ancak aşı karşıtlığı konusunda yaygın dezenformasyonlar bütün hızıyla devam etmektedir. Bazı doktorların da aşı karşıtlığına katılması olayın en esef verici yanıdır.
Aşı 300 yıldır uygulanan bağışıklama yöntemidir. İlk defa 1721’de Osmanlıda çiçek hastalarında uygulanmış, sürekli çalışmalar devam etmiş, kitlesel ölümler aşı teknoloji ve uygulamalarına parelel olarak önlenebilmiştir.
Toplum sağlığının en önemli keşifleri; 1-dezenfektanların, 2-aşının keşfidir.
Aşının tarihçesine baktığımız zaman bu gerçeği çok net görebiliriz.
Bazı arkadaşlar tarafından bana şu iki paylaşım gönderildi.
1.Paylaşım: "Singapur, dünyada bir COVID-19 cesedinin otopsisini (ölüm sonrası) gerçekleştiren ilk ülke oldu. Kapsamlı bir araştırmadan sonra, Covid-19'un bir virüs olarak değil, radyasyona maruz kalmış ve kanda pıhtılaşarak insan ölümüne neden olan bir bakteri olarak var olduğu keşfedildi.
Covid-19 hastalığının insanlarda kanın pıhtılaşmasına neden olan kan pıhtılarına neden olduğu ve damarlarda kanın pıhtılaşmasına neden olarak kişinin nefes almasını zorlaştırdığı; Çünkü beyin, kalp ve akciğerler oksijen alamaz ve bu da insanların hızla ölmesine neden olur.
Singapur'daki doktorlar, solunum gücü sıkıntısının nedenini bulmak için DSÖ protokolünü dinlemedi ve COVID-19'a otopsi yaptı. Doktorlar kolları, bacakları ve vücudun diğer kısımlarını açıp dikkatlice inceledikten sonra, kan damarlarının genişlediğini ve kan pıhtılarıyla dolduğunu, bunun da kan akışını engellediğini ve ayrıca vücuttaki oksijen akışını azalttığını ve ölüme neden olduğunu fark ettiler. hasta. Singapur Sağlık Bakanlığı, bu araştırmayı öğrendikten sonra derhal Covid-19 tedavi protokolünü değiştirerek pozitif hastalarına aspirin verdi. 100mg ve Imromac almaya başladım. Sonuç olarak, hastalar iyileşmeye ve sağlıkları iyileşmeye başladı. Singapur Sağlık Bakanlığı bir günde 14.000'den fazla hastayı tahliye ederek evlerine gönderdi.
Bir süre bilimsel keşiften sonra Singapur'daki doktorlar, hastalığın küresel bir aldatmaca olduğunu söyleyerek tedavi yöntemini açıkladılar, “Bu, damar içi pıhtılaşma (kan pıhtıları) ve bir tedavi yönteminden başka bir şey değil.”
Bu, hastalığın tedavi edilebileceğini gösterir.
Diğer Singapurlu bilim adamlarına göre, solunum cihazlarına ve yoğun bakım ünitesine (YBÜ) hiçbir zaman ihtiyaç duyulmadı. Bu amaca yönelik protokoller Singapur'da zaten yayınlanmıştır.
Çin bunu zaten biliyor, ancak raporunu hiç yayınlamadı.
Bu bilgiyi aileniz, komşularınız, tanıdıklarınız, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşın ki onlar da Covid-19 korkusunu üzerinden atsınlar ve bunun bir virüs değil, sadece radyasyona maruz kalmış bir bakteri olduğunu anlasınlar. Sadece bağışıklığı çok düşük olan kişiler dikkatli olmalıdır. Bu radyasyon ayrıca iltihaplanma ve hipoksiye neden olur."
Değerli dostlarım yazı bu. Bu yazının mota mot aynısı Rus bilim adamları tarafından "covid-19 otopsisinde damarların pıhtıyla dolu olduğu, hastalığın pıhtılaşmaya neden olan bir bakteri nedeniyle ölümlerin olduğu" yalanı sosyal medyada çok dolaştı. Ölümü müteakiben hatta ölümden dakikalar öncesinde damarlarda pıhtılaşma başlar ve ölümle tüm damarlar pıhtıyla dolar. Günümüz teknolojisinde bakteriler komplike yapıya sahip oldukları için tesbit ve tanımlamaları çok daha kolaydır. Bakterilerin mutasyon geçirme özelliği yoktur. Ancak antibiyotiklere karşı direnç geliştirme özellikleri vardır. Acaba bu bilim adamı bulduğu bu bakteriyi ne diye tıp dünyasına tanıtmamış. Bakterilerin yok edilmesi virüslere göre daha kolay ve daha başarlıdır. Bu bilim adamı keşfettiği bu bakteriyi tıp dünyasına tanıtsaydı tarihe bir mucit olarak adını yazdırırdı. Zaten bu virüsün oluşturduğu hastalık tablosunda pıhtılaşma eğilimi oluşturduğu bilinmektedir.Bu nedenle istenen tetkiklerin başında pıhtılaşma tetkikleri gelmektedir. Zaten tedavide kan sulandırıcı iğne ve aspirin tedavisi rutinde vardır. Son olarak ister plandemi ister pandemi desinler covid-19 adlı corona(RNA) virüsü kıtalar arası salgını gerçektir. Bu beladan insanlık şu iki yoldan biriyle kurtulacaktır. Ya aşı yoluyla sönümlenip yok olacak ya da kitlesel bağışıklıkla yediği tokatların etkisiyle son mutasyonu kısır virüse dönerek yok olup gidecektir. Mesleki ve sosyal sorumluluğum nedeniyle bilgilendirme gereği duydum.Hiç kimseyle paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.